2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست یه سوال

162 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها.من سه ساله ازدواج کردم دوماه پیش پدرشوهرم فوت شدن.شوهرم فقط یه برادر مجرد25 ساله داره با مامانش.اونام آدمای بدی نیستن و بی آزارن.حالا مشکل من اینه که من بعد تقسیم ارث باید برم تو یه آپارتمان باهاشون زندگی کنم؟آخه من عروس بدی نیستم و ازم راضین ولی دوس ندارم کسی به حریم خصوصیم راه پیدا کنهو از کارام و رفت و آمدم سردربیاره.مادرشوهرم ادم فضولی نیس ولی خواه ناخواه با زندگی تو یه آپارتمان در جریان برنامه های هم قرار میگیریم دیگه.یا اینکه هرتعطیلی و جشنی باید با اونا برنامه بذاریم.تا حالا خونمون نزدیک مامانم بود بیشتر با اونا بودیم.حالا از یه طرف دلم واسه مادرشوهرم میسوزه ک تنها شده و شوهرم پسر بزرگشه وظیفه داره از یه طرفم حریم خصوصیم ک از بین برهآرامشم گرفته میشه.شما خانمای با سیاست جای من بودین چیکار میکردین؟

به سیاست ربطی نداره به قلبت ربط داره چند سال نزدیک مادرت بودی چند سالم نزدیک مادرشوهرت بمون وقتی میگی آدم خوبیه

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیرفتم. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

عزیزم منظورت اینه تو یه خونه یا تو یه ساختمون؟!

اگه تو یه خونه که بستگی به فرهنگ خودتون داره آخه تو بعضی جاها این اشکال نداره ولی من خودم به شخصه نمی پسندم با مادر شوهر یه جا باشم با اینکه مادر شوهرمم بی آزاره 

سعی کن تو یه ساختمون باشید نه یه خونه اما بازم میگم بستگی به عرف خودتونم داره اما من بودم جدا زندگی میکردم تو دوتا آپارتمان مجزا اما تو یه ساختمون

خدایا من به این اطمینان رسیدم که هر وقت بنده خوبی بودم هرچی خواستم بهم دادی

عزيزم ما و عروسمون باهم توي يه ساختمون هستيم ولي اون از اول جوري برخورد كرد كه اصلا حريم ها قاطي نشد البته ماهم همينطور ،شايد در هفته يك بار بياد خونه ي ما ماهم همينطور اونم نه وعده ي غذايي،اگر وعده ي غذايي باشه حتما از قبل اطلاع ميديم كه بيان اوناهم همينطوز

و خدايي كه به شدت كافيست❤️

پدرشوهر منم فوت شده و شوهرم فرزند بزرگ، شهرامون فعلا جداست هر سری میریم شهرخودمون شوهرم کاراشو انجام میده ولی بیشتر خونه مامان خودمم، اونا هم از من راضین و در کل خوبن، الان شما احساساتی شدین همتون، زود تصمیم نگیرین، دوری و دوستی، منم اوایل خیلی میرفتم خونشون بخاطر دلسوزی واینا ک بعدش باعث ی سری مشکلات و توقعات بی جا شد

خیلی سخته من تازه عروس بودم شوهرمم فک میکرد چون خواهرش ازدواج نکرده گناه داره دلش میسوزه تو همهههه چی دخالتش میداد الآن من یه آرایشگاه هم بخوام برم اگه بهشون نگم تا دوروز بق میکنن باهام

بچه ها من منظورم واحدای جداگونه تو یه ساختمون بود .هنوز شوهرم نظری نداده ولی دیر یا زود مسئله رو مطرح میکنه.به نظرتون تو یه کوچه باشیم خوبه؟یه جایی رو در نظر دارم فاصلش تا خونه مامانم و خونه مادرشوهرم هردو 20 دقیقست به نظرتون اونجا برم بده؟مادرشوهرم صبوره هرکاری کنم چیزی نمیگه ولی میترسم فامیلاشون ک فضولن پشت سرم بد بگن یا اینکه دل مادرشوهرم بشکنه.

یعنی قراره تا آخر عمر تو یه خونه زندگی کنید ؟ چرا ؟

نه تو یه خونه که نه.تو یه ساختمون اونم ب خاطر اینکه شوهرم پسر اوله.البته هنوز برادر شوهرم مجرده ولی ازدواج کنه ک کلا مسئولیت مادرشوهرم میفته گردن ما