niooosha مدیر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 377 عنوان خانما بیاید گلهای منو ببینید🌷😍🌷 | مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 31 پست گلها و گیاهان خانه من🌷🌹🌼این گلها نتیجه سالها زحمت و رسیدگی بوده. ممنونم میشم به گلهام رای بدید. دوستون دارم😍🌷❤😍 1397/02/16 | 13:54 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niooosha مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 377 رو امضام هست لینک. رو متن هم هست. تو قسمت عکس هم میتونید ببینید همه شرکت کننده ها رو
niooosha مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 377 میشه از نزدیک بذاری دورن دوس دارن ببینم بله الان میذارم.
niooosha مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 377 واای نازن رای دادم گلخونه براشون درس کردی مرسی گلم. چشاتون قشنگ میبینه. 😍🌻😘خیلی زحمت کشیدم براشون. تو یه بالکن کوچولو.
niooosha مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 377 عالیه منم توی زندگی رویایی اینده ام دوست دارم که جایی اینظوری داشته باشم با سبزیجات خانگی ممنونم. انشالله🌷
ارامشخیال عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 792 میمیرم براشون میگم خونه خودتونه اذیت نمیشی تو جا ب جا کردن منظورم خونه مال خودتونه
niooosha مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 377 میمیرم براشون میگم خونه خودتونه اذیت نمیشی تو جا ب جا کردن منظورم خونه مال خودتونه خونه خودمونه. چرا اذیت میشدم اولاش. دیگه همه رو یجا جمع کردیم. همه خانواده کمک میکنند رسیدگی میکنند. خداروشکر🌷
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 عکس برای من باز نشد 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
niooosha مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 377 پس خوبه دیگه جاب جا نمیکنی چون جاب جایی خرابشون میکنه بله. انشالله قسمت شما بشه یه بالکن پر از گل🌷🌷🌷
niooosha مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 377 من دوتا شعمدونی دارم داره خراب میشه باید چکارشون کنم. برگاش یکم زرد شده عزیزم شمعدانی نور ملایم آفتاب میخواد. شاید آب زیاد بهش دادید. شمعدانی معمولیا آبیاری یه روز درمیون. طوریه که سطح خاک خشک باشه. شمعدانی پیچ و عطری برعکس. آب بیشتر میخواد. 🌷
شیرین21 عضویت: 1395/10/10 تعداد پست: 1122 عزیزم شمعدانی نور ملایم آفتاب میخواد. شاید آب زیاد بهش دادید. شمعدانی معمولیا آبیاری یه ... ببین گلام چی شده. اسم اون گل بین دوتا شمعدونی نمیدونم میدونی چیه؟
niooosha مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 377 ببین گلام چی شده. اسم اون گل بین دوتا شمعدونی نمیدونم میدونی چیه؟ اسمشونو نمیدونم. گلدونش رو عوض کنید خاک تازه بریزید شاید جون بگیره دوباره