2777
2789
عنوان

از فوق فانتزی های روز عروسی 😎

967 بازدید | 27 پست

خب از فانتزی های روز عروسی تون بگید حالا چه آینده چه گذشته 

مثلا یکی از فانتزی های روز عروسی بنده اینه که :

هیچ یک از اقوام قوم السطنه شوهر را با خود به آرایشگاه نبرم ، خودم باشم و خودم ...  

چیه میان عین این مراقبا بالا سرت میشینن نظر میدن   

و اینکه ماشین عروس رو خودم برونمممممم بخصوص وقتی دنبال ماشین عروس راه میافتن  

و اینکه تو تالار اونقدر خودم اون وسط برقصمممم که هیشکی وقت نکنه بیاد وسط برقصه

والا عروسی خودمه دیگه ، باید کیفشو ببرم     

عقده ای هم خودتی   

دور از جونت ..  حالا باز یادم افتاد میگم شماها بگین ؟؟؟یکم بخندیم 

فقط اون تیکه ی رقصیدنت😂😂

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ی عده میان میگن مگه هنوز هستن کسایی ک میان ارایشگا و نطر میدن

ما ک کسیو با خودمون نمیبریم خداروشکر😂😂😂

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 

اولاشمادعاکنیدب اونی ک میخام برسم،ثانیافانتزی من اینه ک دوستام بشن ساقدوشم ن دخترای فامیل،بعداینک دلم میخاددومادجلوی جمع سورپرایزم کنه حالاهرچی ک میخادباشه فقط همه توکفش باشن

واسم دعاکنیدک اتفاقای خوب واسم بیوفته☺☺☺
آره به هیشکی اجازه نمیدم بیاد وسط ، مخصوصا اقوام قوم السطنه شوهر    فقط خودمممم

الان دیگه عروسا همش وسطن فرصت به بقیه نمیدن

با خیال راحت از اول تا اخر برقص غمتم نباشه عادی شده