2777
2789
عنوان

بیایید درد دل کنم😒😒😒

131 بازدید | 14 پست

اصلا حوصله ندارم بچه ها😢

خواهرشوهرم با خانواده اومدن خونمون چهارروزه دیشب به شوهرم میگم خیلی خسته شدم یکسره سرپام کمرم داره میشکنه شوهرمم میگه اره منم خسته ام میدونم اذیت میشی بعدشم میگه فردا حتما میرن خیالت راحت باشه

امروز اینا بعد صبحانه داشتن اماده میشدن منم کلی تعارف کردم که بمونید بعدش به شوهرم پیام دادم گفتم اینا دارن میرن بیا باهاشون خداحافظی کن ولی شوهرم زودی زنگ زد به خواهرش ایییییینقدر اصرار کرد اصرار کرد اصرار کرد که امروزم موندن😞😟😭😭😭😭😭

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت گه خورد  (همون جمله معروف) 😂😂😂

جمله هرچقدرم معروف باشه با گفتنش شخصیت خودتون رو زیر سوال میبرید

لطفا شخصیت داشته باشید و به عزیزان دیگران توهین نکنین

خودت کردی دیگه😉

چیکار داشتی دختر خوب خواهرشوهرت خودش باید زنگ میزد از برادرش خداحافظی می کرد اگه میخواست

حالا یه روز اضافه مهمونداری کن که مثل من یاد بگیری زیاد از حد آداب دان نباشی😋😋😋

خودت کردی دیگه😉 چیکار داشتی دخت خوب خواهرشوهرت خودش باید زنگ میزد از برادرش خداحافظی می کرد اگه می ...

آره تو که زنگ زدی فکر کردن به شوهرت گفتی تورو خدا نزار برن خخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خودت کردی دیگه😉 چیکار داشتی دخت خوب خواهرشوهرت خودش باید زنگ میزد از برادرش خداحافظی می کرد اگه می ...

بخدا خسته شدم دیگه جون ندارم

تنها نگرانیم اینه که بازم جوگیر بشه فرداروهم نگهشون داره

آره تو که زنگ زدی فکر کردن به شوهرت گفتی تورو خدا نزار برن خخخ

بخدا غیر مستقیم بهش گفتم بیا باهاشون خداحافظی کن دوبارم نوشتم که متوجه بشه😔

حالا یه روزه تحمل کن فردا رفتنی تعارف نکن😶

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           
بخدا غیر مستقیم بهش گفتم بیا باهاشون خداحافظی کن دوبارم نوشتم که متوجه بشه😔

پس بگو برا خواهرت اینا کباب بخر بیار دوست دارن خخخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
پس بگو برا خواهرت کباب بخر بیار دوست دارن خخخخ

بخدا میگیره میاره پیش خانواده خودش خیلی جوگیره دیشب واس شام رفته صدهزار داده غذای لبنانی خریده براشون بهش میگم دستت خالیه ریخت و پاش نکن ولی چه فایده😥😥

بخدا خسته شدم دیگه جون ندارم تنها نگرانیم اینه که بازم جوگیر بشه فرداروهم نگهشون داره

شوهرتون بفرست غذا از بیرون بگیره که دیگه جرات نکنه واسه فردا نگهشون داره خخخخ

ولی با مهمون خوشرو باش

بخدا میگیره میاره پیش خانواده خودش خیلی جوگیره دیشب واس شام رفته صدهزار داده غذای لبنانی خریده براشو ...

پس باید املت بدی بخورن خخخ