2777
2789
عنوان

حالم خرابه خراببببب😭😭

211 بازدید | 16 پست

بچه دارم ب جنون میرسم دیشب اینقدر زجه زدم و اشک ریختمو لرزیدم نردیک بود پس بیوفتم ی مشکلی داشتم ک یک سالو نیمه براش منتظرم تو این مدت هر روز گریه کردم استرس ترس خلاصه چیزایی کشیدم ک هیچ احد خدایی نکشیده بود حالا این مشکل قرار بود شیش ماه دیگه حل شه خدا ب سر شاهده چ کار ها ک نکردم چ نماز ها ک نخوندم چه نذرا و دعاهایی ک نکردم حتی یک روز ک سهله یک دقیقه نشد دعا نکنم و خدایا کمکم کن رو زبونم نباشه حتی قسمت شد دوماه میش رفتم کربلا اونجا هم ک اول بارم بود رفتم کلی دعا کردم نمازهایی ک گفتن رد خور نداره خودنم اما دیشب با خبری ک شنیدم داغون شدم گفتن شیش ماه دیگه مشکلت حل نمیشه حداقل دو س سال دیگه حل میشه تقریبا مردم از ته دل زجه زدم خون گریه کردم تو همون حالت التماس خدا کردم اخه مگه میشه خدایی ک ی دعای ساده بندشو میشنوه مال منو نشنوه توروخدا ی راهی جلو مام بزارین ی دعایی ک رد خور نداره  ی چیزی ک تجربه کردین فقط کمکم کنین دارم میمیرم ب مولا علی قسم😭😭😭

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم

مطمعنم نمیتونم صبر کنم همین ی کسالو با جون کندن ب سر کردم همین شیش ملهی ک مونده بودو گفتم نمیتونم سپری کنم حالا هیچ نشده گفتن س سال

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از امروز تا ۱۰ روز روزی ۱۰۰ بار اینو بگو

یا مفتح الابواب یا مقلب القلوب و الابصار یا دلیل المتحیرین یا غیاث المثتغیثین توکلت علیک یا رب و اقض حاجتی و اکف مهمی و لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
هرچیزی حکمتی داره  تو این شک نکن شاید طی همین شیش ماه کارت درست بشه ناامیدی گناه امیدتواز دست ن ...

امیدمو از دس ندادم و نمیدم ولی خیلی ترسیدم احساس خلا میکنم خیلی حالم ده شک بم وارد شده

مشكلت چيه؟

ببين يه وقتا آدم اصراااار داره يه حاجتي بگيره در صورتيكه اصلا وقتش ني وقتي برآورده ميشه تازه ميگي واااي چه استباهي كردم اونقد دعا كردم واسه اين خواسته م!!پس بزار به وقتش 

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
امیدمو از دس ندادم و نمیدم ولی خیلی ترسیدم احساس خلا میکنم خیلی حالم ده شک بم وارد شده

از ته دلم دعا میکنم زودتر موعود ک گفتن ب خواستت برسی😊

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
از امروز تا ۱۰ روز روزی ۱۰۰ بار اینو بگو یا مفتح الابواب یا مقلب القلوب و الابصار یا دلیل المتحیرین ...

قرانیشو نداری ک فتحه و اینا باشه تا کامل بخونمش

منم مثل شما...

کلی چله و نماز و نذر و نیاز کردم

امروز پاشدم برم اقدام کنم واسه طلاق!

یهو برادر شوهرم زنگ خونه رو زد ک‌ بیا بریم اونجایی ک اشنا داشتی و فلان...

شوهرم فرستادتش ک با من بره...

یعنی دقیقا زمانی ک من میخواستم برم!!!

تازه هیچکس حتی مادر پدرمم نمیدونن میخوام اینکارو بکنم!!! خود شوهرمم نمیدونه

گفتم کار خداست دیگه...شاید حکمتی توشه...

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖