2777
2789

سلام بچه هااااا

من دیروز رفتم سونو واسه وزن نی نی که گفت یکم ریزه😢😢😢

تو ۳۱هفته و ۶ روز ۱۸۵۰ گرم بود 

توروخدا بگید چیا بخورم که ان شاءالله تا ۶ هفته دیگه زایمانمه وزن بچم به ۳ کیلو برسه؟؟؟

خودمم تا الان ۱۲ کیلو اضافه کردم🙈🙈🙈ولی نمیدونم چرا بچه ریزه ...

میخوام به دکترم بگم واسه پودر لیدی میل تجویز کنه بنظرتون خوبه؟؟؟

اگه میشه بگید وزن نی نی های شما تو این هفته ها چقدر بوده و موقع تولد چقدر شده؟؟؟؟

البته از امروز پروتیین و گذاشتم تو برنامم 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

والامن خیلی شکمو بودم خیلی ام میخوردم حتی لیدی میل هم خوردم ولی بازم مث خودمه کلا چاق نمیشه چ جنین بود چ الان ک نوزاده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوبه که

دختر من ۳۰ هفته ۱۴۰۰ بود دنیا اومدن ۳۰۵۰

یه رژیم غذایی متعادل داشته باش

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
والامن خیلی شکمو بودم خیلی ام میخوردم حتی لیدی میل هم خوردم ولی بازم مث خودمه کلا چاق نمیشه چ جنین ب ...

من خودمم ۲۷۰۰ بدنیا اومدم ولی شوهرمو نمیدونم 

یعنی نی نیم چاق نمیشه؟

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
پسر من سه و صد بود ی خرده کمه وزن نینیت   تا میتونی بستنی قیفی اونا ک بادستگاه درست میکنن بخور ...

ماشاءالله😍😍😍

والا بستنی و هرکی یه چی میگه بعضیا میگن سنتی خوبه بعضیا میگن قیفی 

پس قیفی بخورم؟؟؟

تا الانم تقریبا یه روز در میون بستنی کیم خوردم 

ماشاءالله😍😍😍 والا بستنی و هرکی یه چی میگه بعضیا میگن سنتی خوبه بعضیا میگن قیفی  پس قیفی بخ ...

ببین از این قیفیا ک تو دستگاهه خودشون میریزن برات بخور چون هرروز باشیر پرچرب و تازه تهیه میشه خیلی تاثیر داره هر روز دوتا بخور

من شنیدم بستنی خیلی خوبه

تا الان خیلی خوردم ولی نمیدونم چرا تاثیر نداشته

البته مصرف لبنیاتم خیلی کم بود تا الان 

ولی از امروز زیادش کردم 

من خودمم ۲۷۰۰ بدنیا اومدم ولی شوهرمو نمیدونم  یعنی نی نیم چاق نمیشه؟

من خیلی تلاش کردم چاق بشه کلا ویار نداشتم روزی15واحد میوه 5وعده غذا بستنی مغز دائم میخوردم اخرش انچنان اثری نداره حتی الانم سه وعده کامل میخوره میوه دائما ولی انچنان چاق نیست دکترش میگه ژنتیکیه 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ببین از این قیفیا ک تو دستگاهه خودشون میریزن برات بخور چون هرروز باشیر پرچرب و تازه تهیه میشه خیلی ت ...

عهههه 

حتمامیخورم از این به بعد 😜

من خیلی تلاش کردم چاق بشه کلا ویار نداشتم روزی15واحد میوه 5وعده غذا بستنی مغز دائم میخوردم اخرش انچن ...

وااااای😱😱😱😱😱

نه من انقدر نمیتونم بخورم اصلا شاید اگه میخوردم چاق میشد نمیدونم والا

من همه تلاشم رو كردم جهت افزايش وزن جنين. دخترم ٤٣٠٠ دنيا اومد. من چون ميخاستم سزارين شم 😬بستني. دلستر زياد. من روزي يك دلستر يك ليتري نيخوردم. و ابگوشت. و سوپ. كلا غذاهاي ابكي. و اب.