2777
2789
وسعشون خوبچند بگیرم بنظرت

چی بگم عزیزم احساس کردم خرجت بالاس و مدیریت مالیت ضعیفه ، بنظرم برای اینکه خودتو بسازی و عادت به ولخرجی نکنی همین اندازه نگهش دار به جاش مدیریت یاد بگیر 🫶🏼

متاسفانه تنها چیزی که در سرزمینم عادلانه تقسیم شد فقر و فلاکت بود 🔸 فرعون و سپاهیانش بدون اینکه هیچ حقی داشته باشند در زمین تکبر ورزیدند و پنداشتند نزد ما بازگردانده نخواهند شد (قصص۳۹) 🔸آری فرعون قومش را گمراه کرد ، نه هدایت (طه ۷۹)🔸 میگفت من بزرگ ترین مالک و صاحب اختیار شما هستم (نازعات ۲۴) ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دختر، من متاهلم ماهیانه اینهمه خرج نمیکنم. خرج هاتو بنویس و یه قسمت از پولتو طلا بخر و جمع کن از الا ...

وای🤣دقیقا داشتم ب همین فکر میکردم حالا ما با۲۸ سال سن و متاهلیم اینهمه خرجمون نی این بچه ها چی میگن خدااا یا ما کم توقعیم یا اینا پر توقع

مرد کودن درخواست دوستی نفرست😒

وای🤣دقیقا داشتم ب همین فکر میکردم حالا ما با۲۸ سال سن و متاهلیم اینهمه خرجمون نی این بچه ها چی میگن ...

خب اخه من وضع خانوادم خوبه

حس میکنم واقعا خیلی کمه ۶ تومن میگیرم🤦♀️

خب اخه من وضع خانوادم خوبه حس میکنم واقعا خیلی کمه ۶ تومن میگیرم🤦♀️

متوجهم

منو همسرمم از وضع مالی بد نیستیم

ولی سنت که بالاتر بره خصوصا متاهل شی

میفهمی

من الان با اینکه میدونم حالا اینده هامونم تامینه بازهر ۵.۶ تومنی دستمم بیاد جمع میکنم سریع طلا بگیرم😂

ببین شاید الان خندت بگیره ولی هر پولی میاد دستت طلا بگیر حتی دارا هم باشید

یجا بد به دردت میخوره

من چ متاهلی چ مجردی ریختو پاشم زیاد بود خصوصا واسه کفشو لباسو اینا میدیدی تو ی ماه۳ دست کفش یا لباس میگیرفتم

ولی واقعا الان میگم کاشکی یکی منو بیدارم میکرد باز هرطور عشقته

متوجهممنو همسرمم از وضع مالی بد نیستیمولی سنت که بالاتر بره خصوصا متاهل شیمیفهمی من الان با اینکه می ...

خب اخه همه یا بیشتر پول بره به پس انداز پس کی زندگی کنه ادم

خب اخه همه یا بیشتر پول بره به پس انداز پس کی زندگی کنه ادم

نمیگم نکنن میگم به اینطرفشم نگا کن حالا مامان بابات دارن بیشترم بگیر یه قسمتشم سیو کن دردت میخوره بعدا