مانیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 145 عنوان کوتاهی مو 315 بازدید | 22 پست دوستای گلم سلام میشه راهنماییم کنین؟ من دنبال یه آرایشگاه سمت شرق تهرانم که کار کوتاهی مو رو خوب انجام بدن ممنون میشم کمکم کنین 1397/02/16 | 10:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91628 نکن حیف است کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
لیلی76 عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 14029 منم تابستون کوتاه میکنم پسرونه 😃😆الان مامانم نمیذاره باید راضیش کنم😩 ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه
2111_پونه عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 216 من که شوهرم را راضی کردم پسرونه زدم بعدم رنگ و مش کردم خیلی شیک شد تنوع هم خوبه
مانیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 145 من این مدل کوتاه کردم همین مدل هم برام کوتاه کرد مبارکه خیلی شیکهکجا رفتین؟
مانیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 145 منم تابستون کوتاه میکنم پسرونه 😃😆 الان مامانم نمیذاره باید راضیش کنم😩 چه جالب من مامانم برعکسه هر موقع میگم میخوام موهامو کوتاه کنم میگه وای چه عالی حتما این کارو بکن🤣
لیلی76 عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 14029 چه جالب من مامانم برعکسه هر موقع میگم میخوام موهامو کوتاه کنم میگه وای چه عالی حتما این کارو بکن🤣 خوش ب حالت عشقم من باید کلی التماس کنم😩😩😩شانسم ندارم کوتاه کنم عروسی میشه من کچلم اونوقت😆😂 ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه
بانوی_ایرانی5 عضویت: 1393/06/31 تعداد پست: 5505 سلام عزیزم سمت شرق از نظر من فریبا کارش حرف نداره هر مدلی بهش نشون بدی همونو برات میزنه گاهی سکوت بهترین کلام است
مانیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 145 خوش ب حالت عشقم من باید کلی التماس کنم😩😩😩 شانسم ندارم کوتاه کنم عروسی میشه من کچلم اونوقت😆😂 🤣🤣اونم راهکار داره نهایت اکستنشن میکنی
مانیااا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 145 سلام عزیزم سمت شرق از نظر من فریبا کارش حرف نداره هر مدلی بهش نشون بدی همونو برات میزنه ممنون عزیزم میشه آدرس و شماره تلفنشم بدی؟