2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از اموزش مربی مطمءن شو بعدم عزیزم همه  بار اول قبول نمیشنا اینجانب با افتخار بار چهارم قبول شدم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

عزيزم ربطي به شانس نداره كه 

كلاج هر ماشين با ماشين ديگه فرق داره در اينجور موارد بايد بيشتر گاز بدي ارومتت كلاجو ول كن تا ماشين راه بيوفته

گلي شوماخر

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐

تازه منكه اموزشگاه ميرفتا يه دختره بود دفعه١٨بوذ ميومد ايين نامه اوليو ميداد😂يعني كلاساي شهريشو تموم كرده بود ولي اون ايين نامه كتيبيو قبول نميشد كه بره ايين نامه اصلي و شهر

نه ندارم. دوسه روز  پیش هم ماشین زدم به دیوار ماشین شوهرمو  پنج میلیون هزینه تعمیرش میشه خ ...

☹️چندكلاس ديگه شهري بگير راه بيوفتي

رانندگی ب علاقه بستگی داره اعتماد ب نفستو بالا ببر من خودم بار اول قبول شدم سرهنگ منتظر بود ببینه کی اول سوار میشه همه عقب نشستن من با اعتماد ب نفس کامل نفر اول امتحان دادم اعتماد ب نفسمو ک دید خیلی تاثیر داشت ازم فقط ی دوبل خواست و تمام

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
رانندگی ب علاقه بستگی داره اعتماد ب نفستو بالا ببر من خودم بار اول قبول شدم سرهنگ منتظر بود ببینه کی ...

دقيقا به منم گفت چرا استرس داري منم نگاش كردم گفتم شما تو چهره من استرس ميبيني؟گفت نه فقط يه زيون دراز ميبينم😐بعدم گفت برو حالا😂تازه من نميهاستم ازمون بدم با پاشنه بلند رفته بودم يه مكافاتي بودا