2777
2789
عنوان

کمک در مورد پلوپز

165 بازدید | 10 پست

بچه ها من یه پلوپز از یکی از دوستام خریدم گفت دو سه بار استفاده کرده پارس خزرم هست (پلوپز خودم ازین دیجیتالا بود که اصلا بدرد نمیخورد) حالا دیشب توش برنج گذاشتم چسبید به نظرتون قابلمش مورد داره؟ آخه به خودش گفت گفت چون 8 نفرس باید 8 پیمونه برنج می ریختی ولی به نظر من قابلمش خرابه

خدایا مرسی عشقامو آفریدی (عمرم شوهرم، دنیام دخترم)

یعنی‌چی چسپید

وقتی برنج کم درس میکنی تو‌پلوپز همش ته دیگ میشه

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 
یعنی‌چی چسپید وقتی برنج کم درس میکنی تو‌پلوپز همش ته دیگ میشه

منم همینو میگم دیگه، میگم باید ته دیگ می شد، ولی هم ته دیگ شد هم چسبید کف قابلمه، نباید بچسبه که، نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینو میگم دیگه، میگم باید ته دیگ می شد، ولی هم ته دیگ شد هم چسبید کف قابلمه، نباید بچسبه که، نه ...

نه نباید بچسپه

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

ولی من‌پارس خزر دارم نچسپیده تا حالا

منم پارس خزر خریدم همین مشکل را دارم یک طرف تفلونش میچسبه ته دیگش البته نو خریدم و هیچ خطو خشی هم تف ...

دوستم حالا که خریدی حیفه استفاده نکنی، یه جاهایی هست قابلمشو میگیرن تفلون یا گرانیت میکنن، میخوای برو این کارو بکن

مال من اولا خوب بود الان بدتر شده اخه من زیاد ازش استفاده نکردم ...شنیدم ولی میگن موادی که تفلون میزنن سرطان زا هستش حالا میخوام از طریق نمایندگیش اقدام کنم اگر بشه یک قابلمه تفلنش را درخواست بدم و از خود پارس خزر بخرم...

مال من اولا خوب بود الان بدتر شده اخه من زیاد ازش استفاده نکردم ...شنیدم ولی میگن موادی که تفلون میز ...

گرانیتم همینطوره به نظرت؟