2777
2789
عنوان

شیر گرفتن شبانه کودک

751 بازدید | 17 پست

مامانای گل یه راهنمایی میخواستم من میخوام شیر شب پسرمو حذف کنم اما نمیدونم چطور شیر روز که کلا (تدریجی) قطع کردم از اونجا ک شاغلم خیلی راحت بود برام الان شبها هم دیگه با شیر من نمیخوابه میزارم رو پاهام و میخوابونمش مشکلم فقط اینه که طی شب تا صب یه بار یا دو بار بیدار میشه و شیر میخواد منم شیر خودمو میدم نمیدونم چطور اینو قطع کنم 

موقع خوابش شامشو بده که حسابی سیرباشه واسه شیربیدار نشه

یا وقتی بیدارمیشه آب بهش بده ودوباره رو پابزاز تابخوابه

البته اگه شبی دوبار بیدارمیشه یه هفته شبی یبار بهش شیربده هفته بعد اون یبارم قطع کن

یاعلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع خوابش شامشو بده که حسابی سیرباشه واسه شیربیدار نشه یا وقتی بیدارمیشه آب بهش بده ودوباره رو پاب ...

اینو امتحان کنم 

البته از دیروز سرما خورده بنظرتون بزارم سرماخوردگیش خوب شد این کارو انجام بدم بهتر نیست؟

از چه سنی باید شیر شب رو بگیریم؟؟

اصلش اینه که تا ۲سالگی بچه شیر بخوره اما من خودم خواستم یعنی پسر طی روز رغبتی ب شیر خوردن نشون نمیداد طوری بود ک خودم بغلش میکردم شیر میدادم خدا رو شکر غذاشم خوبه بخاطر همین زودتر از شیر گرفتم

اصلش اینه که تا ۲سالگی بچه شیر بخوره اما من خودم خواستم یعنی پسر طی روز رغبتی ب شیر خوردن نشون نمیدا ...

ولی من شنیدم از وقتی غذا خور میشن مثلاً 6_7 ماه به بعد نهایتا نه ماهگی دیگه در طول خواب شیر لازم ندارن

درسته؟؟

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...

تا وقتی مریضه خب یکم بی حوصله تره کمتر باهات همکاری میکنه ، ولی خب باید یه جایگزین مثل آب بهش بدی وقتی بیدار شد یا دوباره بذاریش روی پا تا خوابش ببره تا متوجه بشه از شیر خبری نیست  

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...
ممنون از راهنماییت عزیزم برام دعا کن بتونم راحت پسرمو از شیر شب بگیرم خیلی استرس دارم

با دکترش مشورت کن

خیلی دوست دارم آدمایی که بهم انرژی منفی میدن رو از زندگیم پرت کنم بیرون اما صد حیف که نمیشه...