2777
2789
عنوان

تب واکسن ۴ ماهکی

116 بازدید | 4 پست

سلام دوستان .من دیروز برای نی نی واکسن ۴ ماهگی زدم یک ساعت قبل از تزریق دوبرابر وزنش رو بهش قطره استامینوفن دادم .خداروشکر از اون اول تا الان اذیت نشده  تب هم نکرد  تا دیشب قبل خواب ۴ ساعت یک بار بهش دادم .اما الان از خواب پا شده  نمیدونم  باز بهش بدم یا نه؟ میترسم نکنه خطرناک باشه  یه دفعه تب کنه آخه میگفتن تا ۳ روز باید بهش قطره بدی فقط باید ساعتهاشو بیشتر کنی .موندم   الان شیر خورده  میخواد بخوابه  قطره بدم  یا ندم  ؟؟😐😐😐

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار.

چ خبره سه روز من قبل واکسن نمیدم بهش بعد واکسنشم فقط تا 12 ساعت نیازش میشه بیشتر با پاشویه بدن شویه تبشو میارم پایین استامینوفن برا کبد ضرر داره تا مجبور نشدی نده بهش زود ب زود تبشو با تب سنج بگیر اگه داشت میرفت بالا هم قطره بده هم پاشویه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر تب نکرده دیگه نیازی نیست تب بر بدی چ خبره سه روز !!!!! حالا اگر میخوای خیالت راحت باشه هر ۶ ساعت یا هر ۱۲ ساعت بهش تب ب  بده اما نیازی نیست  فقط کمپرس گرم بزار نزار مواد تزریق جمع بشه کمپرس گرم خیلی مهمه