2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلافشون چیه؟😅

قاچاقی مواد گازوئیل آدم از مرز پوشاک

دلال اسلحه دلار مواد مخدر

هکری

ساقی مشروبات الکلی

ال.کل و م.شروب سازی

فروش تریاک شیره سلطه گرمی و کیلویی اینا همشون جزو میلیاردرها بودن

میلیونرها هم شوتی ها و اسکورت بار هاشونن

شما خانواده ۹۰ میلیونی منین🙂 فدای تک تک تار موهای بچه هاتونم پابوس تک تکتونم که به جاوید نامامون شیر غیرت و جرعت دادین #سپهربابا

زندگی رو راحت میگزرونی یا سخت از نظر مالی؟

خب من زندگی خودمو دارم

یعنی تنها زندگی میکنم و درامد خودم حدود 40/50 تومنه

ولی از لحاظ مالی خیالم راحته پشتیبان دارم اگه یه روزی یه مشکلی پیش اومد

با چشمهایش چیزهایی را دیده بود که آرزو می کرد ای کاش از بدو خلقتش چشم نداشت و یا کور می شد و این روزها را نمیدید!

قاچاقی مواد گازوئیل آدم از مرز پوشاک دلال اسلحه دلار مواد مخدرهکری ساقی مشروبات الکلی ال.کل و ...

ای بابااا

چه وضعیه

معمولا اینجور افراد رو دیدم که مثلا شوتی سوارن و پولدار ولی سر و وضعشون از پولدارا خیلی دوره

اینطور نیست؟

ای باباااچه وضعیهمعمولا اینجور افراد رو دیدم که مثلا شوتی سوارن و پولدار ولی سر و وضعشون از پولدارا ...

شوتی سوارا فقط باید شانسشون بلند باشه درسته مولدارن ولی سروضعشون از پولدارا دوره

سخت ترین شغل و خطر ناک ترین مظلوم ترین شغلی که تو عمرم دیدم دروغ چرا من الان ۱۵ سالمه ۱۵ ساله باهاشون زندگی میکنم بالای ۱۲ نفر عزیز سر همین شغل شوتی از دست دادم که ی زمانی پاره تنم بودن جونمون به هم وصل بود مثل خواهر برادر هم بودیم مشت هم بودیم

ولی کلا....💔 بیشترین شغلی که تو این مملکت لعنتی همیشه قضاوتش میکنن شوتی هس...

بمیرم براشون چقدر شب بیداری میکشن.....

نمیدونی چقدر سخته نمیدونی

شما خانواده ۹۰ میلیونی منین🙂 فدای تک تک تار موهای بچه هاتونم پابوس تک تکتونم که به جاوید نامامون شیر غیرت و جرعت دادین #سپهربابا

ای باباااچه وضعیهمعمولا اینجور افراد رو دیدم که مثلا شوتی سوارن و پولدار ولی سر و وضعشون از پولدارا ...

شغلی حلالتر از نون شوتی ندیدم

نون در اوردن سخته

اینو منی میگم که دیگه ۷ ۸ ساله نماز میخونم اعتقادم به خدا بالاست

فقط اون شوتی که شانسش بلنده صحیح و سالم پولداره

وگرنه شوتی درب داغون هست که بزور پول نون شبشو در میاره آخرشم میمیره

به شانس پیشونیشونه