خانم محترم الان از لیست بازدیدکننده ها شات میگیرم رسواتون میکنم تا دیگه نصف شبی فضولیتون گل نکنه 😆
(آقا هستم ) یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...! از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
اتفاقا کنارم نشسته داریم به شماها میخندیم 😂😂😂 من:😆 خانمم:😜
ببخشید خیلی خیلی معذرت میخوام اما مگہ عقدہ نھفتہ دارید یا چرا اصلا با ھم خوش نیستید کہ میایدبا تاپیک الکی میخندید؟ الان کجای این تاپیک خندہ دارہ؟ خندہ دار شما دو تا ھستید کہ ھر شب از این دلقک بازی ھا در میارید
ببخشید خیلی خیلی معذرت میخوام اما مگہ عقدہ نھفتہ دارید یا چرا اصلا با ھم خوش نیستید کہ میایدبا تاپیک ...
دعوتنامه که ندادیم به شما خودتو کنترل کن هر تاپیکیو باز نکن اذیت نشی 😋
اگه ام سواد داشته باشین اینجا قسمت شوخی و سرگرمیه میتونی کلا این قسمت نیای 😊
(آقا هستم ) یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...! از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میزارم بہ حساب دلقک بود نت خانم بہ سیر کی کہ راہ انداختی ادامہ بدہ دانشمند
مشکلی نیس منم پا حساب شعور و شخصیتتون گذاشتم موفق باشی😊✋
دگ ریپلای نکن جواب نمیدم 😊
مشکلی نیس منم پا حساب شعور و شخصیتتون گذاشتم موفق باشی😊✋ دگ ریپلای نکن جواب نمیدم 😊
بی شخصیت با یک عنوان تاپیک سرگرمی نمیتونی بہ کاربرا توھین کنی کہ دوتایی نشستید دارید بھشون میخندی بیچارہ تو کہ معلومہ زنی برای جلب توجہ میگی مردی و اظھار نظر ادم کمبود داری مثل تو برام مھم نیست فقط خواستم بدونی نمیتونی دھنت باز کنی داخل سایت توھین کنی شعور و شخصیت تو پائینہ کہ طرز حرف زدن مودبانہ و سرگرمی با لودگی اشتباہ گرفتی دلقک