2777
2789
اينكه تابلوهه

میدونم ولی دست خودم نیس من زود ناراحت نمیشم ولی اگه ناراحت بشم همین کارو میکنم چون دیدن طرف باعث میشه تپش قلب بگیرمو فشارم بیفته،حالم بدمیشه نمیتونمم راجب بهشم حتی صحبت کنم....زود رنج نیستم خدارو شکر وگرنه مجبور بودم کلا نرم مهمونی🤣🤣🤣

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

رفتاري چطوري كه طبيعي باشه

خب گفتم. فکر کن وجود نداره! با هرکی دوست داشتید صحبت کنید و اصلا چشمتون به چشمش نیفته.‌ناگفته نمونه ابدا بی احترامی نکنید و ‌پشت چشم نازک نکنید. فقط خودتونو تخریب میکنید اینطوری. با بقیه ریلکس و خوشرو باشید و با اون برخوردی نداشته باشید. همین. 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب گفتم. فکر کن وجود نداره! با هرکی دوست داشتید صحبت کنید و اصلا چشمتون به چشمش نیفته.‌ناگفته نمونه ...

اهان چه جالب 

اونوقت اينطوري معلوم نيس ازش متنفرم؟

يعني اين رفتارم چطور بنظر مياد؟

اهان چه جالب  اونوقت اينطوري معلوم نيس ازش متنفرم؟ يعني اين رفتارم چطور بنظر مياد؟

ببین. وقتی یه نفر میفهمه ازش وتنفری به خودش میباله که حتما یه چیزی دارم و ازش سرم که بهم‌ حسادت داره و متنفره ازم! و بیشتر ازارت میده!

درسته اینطور نیست ولی اون واقعا این حسو‌ میکنه! 

اما اگه بهش اهمیت ندی دیگه نه اذیتت میکنه نه خودت اذیت میشی.

نمیدونم متوجه شدی یا نه. 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄