2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی

210 بازدید | 17 پست

خانم های عزیز لطفا راهنمایی کنید باید تا صبح بین این دو مدل یکی را انتخاب کنم مدل 67mw01 یا 88tw02

و اینکه این مدل اولی (سری ۶) کسی میدونه چند نفره هست؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
67mw01
0
0%
88mw02
1
100%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااها منم همین مشکل رو داشتم جفتش چهارده نفره س سری شش با سنگ معدنی خشک میکنه سری هشت با المنت به جاش سری هشت دیزاینش متفاوته و سبد قاشق هاش دو حالت داره من سری هشت گرفتم و فوق العاده راضی هستم خیلی تمیز میشوره طراحیش هم طوری هست که دکمه هاش لمسی هستن و از داخل دیگه بچه ها نمیتونن بهش دست بزنن ضمن اینکه ال سی دی ش خیلی قشنگ تره لاین بالاش هم چراغ داره که سری های قبلی ندارن ببین اگه خشک کرنش برات خیلی مهمه سری شیش بگیر اگرنه هشت

اگر با من نبودش هیچ میلی**چرا ظرف مرا بشکسته لیلی
ااها منم همین مشکل رو داشتم جفتش چهارده نفره س سری شش با سنگ معدنی خشک میکنه سری هشت با المنت به جاش ...

سری ۶ هم یه مدل داره که بدون سنگ معدنی یا همون زئولیت خشک میکنه. تقریبا ۱ تومن تفاوت قیمت داره با سری ۸. به من گفتن سری ۸ چون جدیده پول الکی میدی فقط بخاطر ظاهرش. واسه همین نمیدونم چکار کنم. میخوام بدونم بجز ظاهرش دیگه چه تفاوتهایی باهام دارن

به من که یکی شون گفت کار شستشو یکیه البته فکر میکنم سری هشت چن تا برنامه شستشو بیشتر داشته باشه ضمن اینکه تو سری هشت یه اپشن هست به نام هایژن که برای استریل کردن ظروف هستش منکه هربار همه ظرفا رو میزنم استریل بشه و تفاوت ظاهرشم واقعا به نظر من به چشم میاد یکی از فروشنده ها اتفاقا به من گفت پول ظاهرشه که بیشتره ولی من هربار روشنش میکنم مییگم می ارزه گرونتر باشه اگه یک تومن برات زیاد نیست سری هشت رو بگیر به هرحال پیشرفته تر هست من قبل عید تو جشنواره ویژه یاس طلایی چاروهشصد خریدم البته دلار انقد بالانرفته بود اون موقع یاس طلایی تو شهرای بزرگ نمایندگی داره ببین اگه جشنواره داره از یاس بخر

به من که یکی شون گفت کار شستشو یکیه البته فکر میکنم سری هشت چن تا برنامه شستشو بیشتر داشته باشه ضمن ...

الان مال شما فیلترش خودش تمیز میشه؟ یا باید تمیز کنین خودتون؟

الان مال شما فیلترش خودش تمیز میشه؟ یا باید تمیز کنین خودتون؟

من یه بار ف یلترشو دراوردم تمیز بود نصابش گفت هر ده بار شستشو یه بار باید ف یلتر رو تمیز کنی مگه به شما گفتن فی لترش خودبه خود تمیز میشه؟ من قبل از این ماشین ظرفشویی مجیک داشتم اون فی لترش خیلی ظریف تر بود مرتب باید تمیز میکردم ولی لین ف یلترش اصن ظریف نیست و همه چیو رد میکنه به نظرم 

کلا قابلمه رو مدت طولانی بذارید داخل ماشین خراب میشه حالا دیر و زودیش بستگی به جنس قابلمه و نوع مواد شوینده یی که استفاده میکنید داره مثلا سرویس عروسی من که المانی بود تقریبا شش سال دوام اورد داخل ماشین بعد خراب شد البته برنامه مخصوص شستن قابلمه داری سری هشت ولی کاربرد روزانه نداره چون معمولا همه ظرفا رو ادم باهم میذاره داخلش پس یه برنامه انتخاب میکنه که همه تمیز شن خیلی برنامه ش کاربرد روزانه نداره

اگه قیمتش برات مسیله یی نیست سری هشت بگیر اگه هست سری شیش هرچی دس دس کنی گرونتر میشه من موقع خرید فر هی دس دس کردم اخر مجبور شدم پونصد گرونتر بخرم

اگه قیمتش برات مسیله یی نیست سری هشت بگیر اگه هست سری شیش هرچی دس دس کنی گرونتر میشه من موقع خرید فر ...

واقعا درست میگین. الان سری ۸ رو میگن ۶ و ۴۰۰ با زئولیت و ۵ و ۹۰۰ بدون زئولیت.

من قبل عید سری هشت رو از پنج و سیصد قیمت داشتم تا شیش تومن ولی تو جشنواره چارو هشصد خریدم الان یاس طلایی جشنواره داره ببینید اگه تو شهرتون نمایندگی داره برید از یاس بخرید تا فردا شب ادامه داره فروش فوق العاده ش مال من زیولیت نداره ولی خیلی خوب خشک میکنه حتی روی کریستالام لک نمیندازه