دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
من نصفشومصرف کردم هیچ تاثیری نداشت،،یکم بااب قاطی میکنی میزنی صورتت یه کیسه فریزر میذاری روش تامانع خشک شدنش بشه بعد یه ساعت میشوری،،هرروزانجام بده تادوهفته
یکی از داروهای طب اسلامیه برای خیلی از مشکلات پوستی از جمله لک ها ی صورت می گن خوبه
من نصفشومصرف کردم هیچ تاثیری نداشت،،یکم بااب قاطی میکنی میزنی صورتت یه کیسه فریزر میذاری روش تامانع ...
جدا ؟؟!!!
من یه هفته استفاده کردم بی تاثیر نبود اما نیم ساعت می موند رو صورتم پلاستیک هم نمیذاشتم.
روش استفاده شو کی به شما گفت؟؟معتبره؟
آخه تو اینترنت بعضیا می گن چند دقیقه بمونه بعضیا می گن دو ساعت