2777
2789

سلام 

من  چهارشنبه تست پاپ اسمیر انجام دادم از پنج شنبه  تا امروز  شده ده روز  لکه بینی  دارم    طبیعی هست؟  دقیقا از وسط سیکلم شروع شد 

نگرانم   

هشت ماهه اقدامم 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تست دادم ولی لکه بینی نداشتم یعنی بخاطر معاینه اینجوری شدی؟

یک روز بعد از  پاپ اسمیر  لکه بینی شروع شد تا امروز شده ده  روز  تو نت  نوشته بود  تا یکی  دو روز  طبیعی هست  ولی نمیدونم چرا  واسه من اینجوری شده  نکنه کیست دارم  اصن اینقد فکر کردم ناراحتم 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
یک روز بعد از  پاپ اسمیر  لکه بینی شروع شد تا امروز شده ده  روز  تو نت  نوش ...

نمیدونم والا.جوابشو بگیری اگه چیزی باشه مشخص میشه دیگه

ولی من یه لکم نشدم.شایدم بد نمونه برداشته زخم شده

نمیدونم والا.جوابشو بگیری اگه چیزی باشه مشخص میشه دیگه ولی من یه لکم نشدم.شایدم بد نمونه برداشته زخ ...

جوابش رو گرفتم بلد نیستم بخونم  تو جوابش کیست معلوم میشه؟ 

نمیدونم والا.جوابشو بگیری اگه چیزی باشه مشخص میشه دیگه ولی من یه لکم نشدم.شایدم بد نمونه برداشته زخ ...

آره شاید بد نمونه برداشته، آخه رفتم درمانگاه ارزون در بیاد   

یک روز بعد از  پاپ اسمیر  لکه بینی شروع شد تا امروز شده ده  روز  تو نت  نوش ...

سلام عزیزم خوبی؟منم مثل شما وسط سیکلم پاپ شامیر انجام دادم الان پنج روزه لکه دارم.

شما چکار کردی؟جوابش خوب بود؟باردار شدید؟

ممنون میشم جواب بدید😘

سلام عزیزم خوبی؟منم مثل شما وسط سیکلم پاپ شامیر انجام دادم الان پنج روزه لکه دارم. شما چکار کردی؟جو ...

آره  من  باردار شدم  عزیزم  تنبلی تخمدان  داشتم  با کلومفین باردار شدم 

مرسی که جواب دادی میشه درمورد لکه بینی بعداز پاپ اسمیرتون بگید؟تا چند روز ادامه داشت؟

به خاطر  تنبلی  تخمدان  کلا  ریخته  بود  به هم  یادم  نیست  آخه  واسه  یکسال پیشه  ولی  فک کنم  تا و هفته طول  کشید