2777
2789
عنوان

کاربرای فیک

97 بازدید | 6 پست

من کاری ندارم که تو تاپیک فیک میزنی خسته نمیشی با خودت نمیگی این همه تاپیک الکی زدم واقعی نبودن اینا خبر نداشتن من که میدونستم خسته شدم چقدر تاپیک خیالی

واییی آره واقعا

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه سری ها تاپیکایی میزنن که اصلا فیک بودن ازش میباره برای پر بازدید شدن چمیدونم اینجور چیزا تایپک فیک و جنجالی میزنن الکی ذهن مردم درگیر میکنند یه سری ها هم که تاپیک های سم میزنند وایی😐

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

یه سری ها تاپیکایی میزنن که اصلا فیک بودن ازش میباره برای پر بازدید شدن چمیدونم اینجور چیزا تایپک فی ...

#حق

کاربر آقا هستم امیدوارم ان شاالله هامون به الحمدالله تبدیل شه (الهی آمین)