2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویتان خوبه  وِل بیبی هم خوبه منتها با تجویز و صلاحدید پزشک باید بهش بدی

من خارج از کشورم اینجا زیاد به بچه ویتامین نمیدم حتی اد من خودم به بچم دادم الان شش ماهشه غذا واسش شروع کردم میخوام مولتی بدم و یکی از اقواممون داره از ایران میاد میخواد بگم واسم بیاره،

من خارج از کشورم اینجا زیاد به بچه ویتامین نمیدم حتی اد من خودم به بچم دادم الان شش ماهشه غذا واسش ش ...

خب اگر نیازی نداره چرا میخوای بدی

منم مولتی به دخترم نمیدم توی 8 ماهه

فقط آد الحاوی میدم و آهنِ سیدِرال

.Pain🔥you made me a believer

من بي بي جويس ميدادم البته الان يكم ناياب شده يه جور ديگه دارم ميدم

بی بی جویس فک کنم یه کم آد کم هست ولی تعریفشو شنیدم،دخترم چندین ماهه کلا ماهی شاید 200 گ اضافه کنه،مولتی ویتامین لازمه

بی بی جویس فک کنم یه کم آد کم هست ولی تعریفشو شنیدم،دخترم چندین ماهه کلا ماهی شاید 200 گ اضافه کنه،م ...

بله عزيزم حتما لازمه ، بي بي جويس را داروخانه گفت تپل ميكنه ، سعي كن الان كه شش ماهشه زياد رو وزنش كار كني هر چي ميره بالاتر سختر وزن ميگيره الان چند كيلويه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
بله عزيزم حتما لازمه ، بي بي جويس را داروخانه گفت تپل ميكنه ، سعي كن الان كه شش ماهشه زياد رو وزنش ك ...

شما راضی هستی از بی بی جویس?بجز بی بی جویس مولتی ویتامین یا چیز دیگه ی نمیدی?

شما راضی هستی از بی بی جویس?بجز بی بی جویس مولتی ویتامین یا چیز دیگه ی نمیدی?

اره خيلي راضي بودم ولي يه مدت كمياب شده و مجبوري يه چيز ديگه دارم ميدم 

من اهن هم ميدم مارك سيدرال

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي