شک نکنید دعاتون قبول شده دیدم که دارم میگم محاله اولین بار کربلا رفته باشید دعا کرده باشید قبول نشده باشه مطمئن باشید به بهترین نحو و در بهترین زمان اتفاق خواهد افتاد حتی بهتر از اون چیزی که تو ذهنتون بوده.
من دعایی توی حرم امام حسین (ع) داشتم که از محالات بود محال به تمام معنا محال واقعا برگشتم معجزه اتفاق افتاده بود معجزه به بهترین نحو حتی بهتر از اون چیزی که می خواستم اتفاق افتاد چقددددددددددددددددددددررررررر دلم کربلا خواست
💚 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ. أَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَومَ الْوُرُود وَ ثَبِّتْ لِی قَدَمَ صِدْق عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ أَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ (علیه السلام)💚
ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله همه امشب حاجت روا باشند🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹