2789

إِنَّهُ قَرِيبٌ مُجِيبٌ به درستی که او نزدیک و پاسخدهنده است🌹

https://ninisite.co/discussion/topic/17594838/گفتند-کسی-را-داری-که-وقتی-خسته-می-شوی-تو-را-دوباره-به-زندگی-برگرداند

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

شش ساله دعا میکنم چرا اجابت نمیکنه

الانم هفت ماهه ذهنم درگیر یه موضوع دیگه شده

چراااا هیچ کس صدااام رو نمیشنوه😭😭😭

امام رضا کاااش امسال دعوتم کنی بیام حرم خیلی درد توی دلم هست،خیلی حرف واسه گفتن دارم غم هام داره روی دلم سنگینی میکنه.همه امیدم به اینه بیام پیشت و با دست پر برگردم ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شش ساله دعا میکنم چرا اجابت نمیکنه الانم هفت ماهه ذهنم درگیر یه موضوع دیگه شده چراااا هیچ کس صدااام ...

شاید صلاحت تو نشدن باشه 💛

بسپر به خودش

بگو اگه صلاح و خوبه خودت برام درستش کن . صلاح نیست تحمل فراموشیشو بده

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

شش ساله دعا میکنم چرا اجابت نمیکنه الانم هفت ماهه ذهنم درگیر یه موضوع دیگه شده چراااا هیچ کس صدااام ...

دوست خوبم سلام به جمع ما خوش آمدید ان شاءالله به زودی زود معجزه ای که انتظارش رو داشتید اتفاق خواهد افتاد روزهای خوبی در راهه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 حاجت روا باشید ان شاءالله

همون ۶ سال پیش اجابت شده

منتها شاید دیر حاجت شما داده شود

شاید حاجت دیگری داده شود

بلاها از شما دور شده بخاطر اون دعاهای شما

و چند تا نقطه

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

شاید صلاحت تو نشدن باشه 💛بسپر به خودش بگو اگه صلاح و خوبه خودت برام درستش کن . صلاح نیست تحمل فرامو ...

از میون این همه خواسته هیچ کدوم به صلاحم نبوده؟ برای بقیه خوبه به من که میرسه به صلاحم نیست ...

فکر کردی خواسته هام چیه،یکیشون داشتن شغله

خانوادم چیزی برام کم نمیزارن ولی خودم حس مفت خور بودن دارم😭

امام رضا کاااش امسال دعوتم کنی بیام حرم خیلی درد توی دلم هست،خیلی حرف واسه گفتن دارم غم هام داره روی دلم سنگینی میکنه.همه امیدم به اینه بیام پیشت و با دست پر برگردم ...

پیشنهاد میکنم ۵۳۰ بار ی جای خلوت صلوات خاصه حضرت زهرا

چهله زیارت عاشورا از طرف شهید نوید صفری هدیه ب امام حسین

و کار توی رها کردن یعنی رها کن دعا کن ولی رها باش بهش نچسب

...
از میون این همه خواسته هیچ کدوم به صلاحم نبوده؟ برای بقیه خوبه به من که میرسه به صلاحم نیست ...فکر ک ...

برای امام زمان نامه بنویس و شغل مدنظرتو بهشون بگو حتما جواب میدن و راهو برات باز میکنن

...
از میون این همه خواسته هیچ کدوم به صلاحم نبوده؟ برای بقیه خوبه به من که میرسه به صلاحم نیست ...فکر ک ...

نه عزیزم

شاید صلاحت نبوده . شاید باید صبر کنی بهترش پیش بیاد . شاید باید تجربه به دست بیاری

هرکدوم که هست از ته قلب برات دعا میکنم صلاحت با آرزوهات یکی باشه و خدا بهترینشو نصیبت کنه ❤️

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

برای جور شدن ازدواجم دعا میکنید 😭💔

ان شاءالله به زودی زود یکی از بهترین ها که لایق شماست قسمتتون بشه و روزهای خوب و پر از عشق و آرامش در کنار هم داشته باشید🌹برای دیگران دعای خیر کنید تا چندین برابرش در زندگی خودتون اتفاق بیفته و جریان داشته باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

حاجت روا باشید ان شاءالله 🌹

ان شاءالله به زودی زود یکی از بهترین ها که لایق شماست قسمتتون بشه و روزهای خوب و پر از عشق و آرامش د ...

ممنونم قشنگم 🥺⁦❤️⁩

ممنونم که از ته دلت برام دعا کردی

الهی هر حاجتی که داری خداوند متعال بهت بده ⁦🤲🏻⁩

شک نکنید دعاتون قبول شده دیدم که دارم میگم محاله اولین بار کربلا رفته باشید دعا کرده باشید قبول نشده باشه مطمئن باشید به بهترین نحو و در بهترین زمان اتفاق خواهد افتاد حتی بهتر از اون چیزی که تو ذهنتون بوده.

من دعایی توی حرم امام حسین (ع) داشتم که از محالات بود محال به تمام معنا محال واقعا برگشتم معجزه اتفاق افتاده بود معجزه به بهترین نحو حتی بهتر از اون چیزی که می خواستم اتفاق افتاد چقددددددددددددددددددددررررررر دلم کربلا خواست

💚 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ. أَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَومَ الْوُرُود وَ ثَبِّتْ لِی قَدَمَ صِدْق عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ أَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ (علیه السلام)💚

ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله همه امشب حاجت روا باشند🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹