2777
2789
عنوان

بی بی فیس شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3864 بازدید | 106 پست
من آرزوم شده سن خودمو بگن نه ۴ سال بیشتر خیلی ناراحتم😭

عزيزم مهم اينه كه تنت سالمه اصلا اهميت نده به اينجور حرفا

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهامو ک چتری میزنم واقعا حس میکنم سنم اومده پایین.‌یا وقتایی ک کاملا جدی از شوهرم میپرسم سنم بیشتر از سن واقعیم نشون میده میگه نه اصلا بنظرم ک سنت بهت میخوره دوستای خواهرشوهرم یا خواهرشوهرامم همینو میگن

اخه مگه ریمل زدن حالت متفاوت دارد  چطوری خب من هر چی ریمل میگیرم یه جور میزنم  ممنون می ...

ريمل رو از انتهاى مژه قشنگ بيخ كه چسبيده به چشم چندين بار ريمل سفت بزن بزار خشك بشه دوباره بزن 

ريمل خورده مژه دار بخريد بزنيد نه معمولى كه قشنگ پر بشه مژه بعد ما همه افقى ريمل ميزنيم اصل ريمل زدن عموديه بطور عمودى بزنيد چشم رو باز و بسته كنيد بزنيد يكبار امتحان كنيد متوجه ميشيد اينطورى حجم بيشترى از ريمل رو استفاده ميكنيد

ماشالله میتونی از پس نی نیت بربیای

نمیدونم قبلش واقعا ذوق داشتم برای نی نی میدونم حتما میگین خودتون بچه این میگفتم حداقل ی همدم دارم اما الان پشیمونم ک حامله شدم بخاطر مشکلم اگه قلب و دست پا نداشت سقط میکردم چرا ی بچه دیگه رو بدبخت کنم من بعد از این دیگه هیچوقت بچه دارنمیشم فک کنم اخرش هم کلا طلاق میگیرم

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

لباس و استایل خیلی تاثیر داره

اکثرا منو کمتر میگن چون استایل دخترونه دارم لباس زنونه نمیپوشم،اکثرا مانتو عروسکی میپوشم و کیف بند بلند رو دوش میندازم کیفای دستی زنونست

آرایش هم ریمل و ضد آفتاب رنگی و رژ لب ملایم دارم

خط چشم و سایه  رژ گونه و اینا اصلا 

ابروهاتم تمیز برندار یکی دوتا اینور اون ور داشته باشه تا طبیعی تر باشه

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

اخه مگه ریمل زدن حالت متفاوت دارد  چطوری خب من هر چی ریمل میگیرم یه جور میزنم  ممنون می ...

باید اول فرمژه برنی تا بره بالا مژه هات. بعد با نوک برس ریمل که معمولا مواد بیشتری از ریمل اونجاس به صورت عمودی برسو بگیری و تند تند بزنی به مژه هات. بعد با خود برس مژه هاتو باز کنی از هم و دون دونشون بکنی که نچسبه

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
نمیدونم قبلش واقعا ذوق داشتم برای نی نی میدونم حتما میگین خودتون بچه این میگفتم حداقل ی همدم دارم ام ...

عزیزم زندگی همینه نمیدونم ازکجا مشکل داری ولی من خودم این دوسه روزی خیلی ناراحتم بارداری دوممه فقط به دنیا اومدن نی نیم ودخترم بهم امید میدن

خدایا شکرت که دوباره حس مادر بودنو بهم دادی دامن همه ی منتظر هارو سبز کن به حق بزرگیت الهی آمین
میشه با مثال بگی هر دو حالت  ممننون

این ها احساسات شخصین اما چون گفتی مثال بزنم برات مثال میزنم البته  شاید در مورد شما صدق نکنه

ببین مثلا من به دلایل شخصی بین ارشد و کارشناسیم فاصله افتاد خب با کسایی ه کلاس شدم که چند سال ازشون بزرگتر بودم اگر قرار بود واقعا چهار سال ازشون بزرگتر به نظر بیام خب نمی تونستم ارتباط برقرار کنم باهاشون شاید اون ها هم منو نمی پذیرفتند ولی اولش که با هم آشنا شدیم که شناسانامه همدیگه رو ندیدیم برای همین پذیرش و ارتباط به راحتی صورت گرفت بعد هم که فهمیدند اصلا براشون مهم نبود چون می گفتند تو از ما هم کوچکتر به نظر می رسی کلا روی روابطم اثر نذاشت 

یا الان دوست پ......که شاید با هم ازدواج کینم یک سال از من کوچک تره ولی در ظاهر من حداقل هفت یا هشت سال ازش کوچکترم خب این آدم دقیقا همونی بود که من می خواستم و الان بیبی فیس بودنم چشم پوشی از این یک سال را برام راحت کرد و باعث میشه اصلا این فاصله سنی به چشم اون هم نیاد

ولی وقتی همین آدم میخواد با من مشورت کنه به چشم کسی که تجربه کافی از زندگی داره بهم نگاه می کنه نه یه بیست و سه ساله که هنوز راه زیادی تا تجربه زندگی داره

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
واى من يچيزى بگم تا الان نتونستم اون حجم از حسادت يا خريت يا هر چى كه اسمش بود رو توجيح كنم من مركز ...

خب این که کاملا واضح بوده حرف بیهوده ای بوده 

شما جدی نگیر

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
این ها احساسات شخصین اما چون گفتی مثال بزنم برات مثال میزنم البته  شاید در مورد شما صدق نکنه ب ...

عزیزم مرسی از مثال هات 

کاملا قابل درک بود 

خب پس اینجا بی بی فیس بودن کمک کننده بود 

اما کجا بیشتر از سنمون صورتمون باشه به درد میخوره؟؟؟

عزیزم مرسی از مثال هات  کاملا قابل درک بود  خب پس اینجا بی بی فیس بودن کمک کننده بود&nbs ...

شما خودت بیبی فیس هستی؟

عزیزم مرسی از مثال هات  کاملا قابل درک بود  خب پس اینجا بی بی فیس بودن کمک کننده بود&nbs ...

راستش فکر می کنم تا حالا زیاد سن شناسنامه به دردم نخورده جز همین که مثلا طرف مقابلم یا دوستام و آشناها وقتی نظری میدم یا مشورتی ازم می گیرن به واسطه سنم بهم اعتماد دارند به چشم بی تجربه نگاهم نمی کنند