2777
2789
عنوان

لكه بينى قبل از پريود

126 بازدید | 10 پست

سلام من معمولا از سه روز قبل پريودم لكه بينى دارم بعد پريود ميشم . الان دكترم براى سونوى فوليكول روز سيزدهم پريود نوشته مى خواستم ببينم لكه بينى هم جز روزهاى پريوده يا نه ؟

يه سوال ديگه اينه كسى ميدونه دليل لكه بينى قبل پريود چيه من همه آزمايش هارو دادم همه چي نرماله

من هیچ وقت نداشتم فقط این ماه داشتم . سرچ که کردم یه سریا میگن مال سردی رحمه و منم اون چند روز قبل از پریود نیم تنه میپوشیدمو زیر کولر بودم . 

دیگه موقع پریود گرمی خوردمو دور شکمم رو با شال بستم ببینم سری بعدی درست شده یا نه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يعنى من الان دو روزه كه اكه بينى دارم خفيف روز دوم پريودمه ؟

لکه بینی جز پریود نیس.از روزی که خونریزی شروع میشه اولین روز پریوده.حتما برای درمان لکه بینی برو دکتر خیلی حرفه ای منم مثل تو بودم اوایل دو روز قبل پریود لکه بینی داشتم جدی نگرفتم دکترای معمولی رفتم پیگیری نکردم الان بین دو تا پریود دائم لکه بینی دارم هر آزمایشی هم میدم هیچ دکتری تشخیص نمیده علتشو

نه لكه بيني جز پريودي نيس،از روزي كه پريوديت شروع ميشه بايد حساب كني،منم چند ساله قبل پريوديم دو سه روز لكه بيني دارم،رفتم سونوگرافي فهميدم كيست دارم

خداي مهربونم همه چي رو اون موقع بهمون بده كه ذوقش رو داريم❤️
نه لکه بینی جزو پریود حساب نمیشه .من کاملا مطمینم.منم لکه بینی دارم دوروز قبل پریود

ببخشيد يه سوال شما ماهى كه باردار شدى از نيومدن لكه ها متوجه بارداريت شدى ؟

سلام وقتتون بخير

لطفاً كمكم كنيد،من اين ماه از ٢٧ دى لكه بينى داشتم تا ٣٠ دى وه از ٢٧ كه لكه بينيم شروع شد هر روز بيشتر ميشد تا ٣٠ دى و از ٣٠ دى خونريزى شروع شد و تا ٣ دى و از ٣ دى لكه بينى داشتم تا الانم لكه بينى دارم هنوز وماه پيش هم روزهاى تخمك گذاريم لكه بينى داشتم و حدود ٣ ماه پيش آزمايش پاپ اسمير دادم و آزمايش تست سرطان گردنه رحم دادم و hpv دهانى و تناسلى كه جواب همشون منفى بود و دكترم گفت مشكلى نيست ولى من با اين حال اين ماه لكه بينى و پريودم با هم ٨ روز شده تا الان به نظر شما مشكلى هست؟