2777
2789

سلام من سزارینی هستم و دکتر بهم نامه بستری داده واسه ۳۱ اردیبهشت اینجوری که حساب کردم ۳۱ اردیبهشت میشم اول هفته ۳۸ یعنی تازه وارد هفته ۳۸ میشم میخوام بدونم بچه زود بدنیا نمیاد سالمه همه چیش تکمیله نگرانم آخه بچه اولم ۳۹ هفته و ۶ روزم بود اومد درصمن ۲ اردیبهشت ماه سونو دادم وزن تقریبی بچه ۲۵۰۰ بود

خدایا شکرت واسه همه چی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بپرسم آخرین پریودت کی بوده؟؟ واسه من 4شهریور بوده که البته همه سونوها زده 1شهریور دکتردتاریخ سز میگه 2خرداد خیلی دوست دارم تو اردیبهشت بشه

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒
 نمیدونم چرا گفت ۳۱ اردیبهشت سونو رو که دید گفت ۳۱ ام بیا موندم چکار کنم

عزیزم کلا سزارین یعنی تحمیل کردن زمان زایمان به نوزاد و این اصلا خوب نیست 

حالا ۳۸ هفته معمولا سزارین می کنن ، شما نگران نباش من خیلی دیدم پزشکا ۳۸ هفته سزارین می کنن

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

بچه کامله ولی هر چی بیش‌تر بمونه براش بهتره 

بعضی بچه ها رشدشون تکمیل شده تو همون زمان بچه اول من رو اورژانسی ۳۸ هفته دراوردن ۴۲۰۰ بود دیگه میموندم فکر نکنم رشد می‌کرد 

عزيزم من دختر اولمو ٣٨ هفته دو روز زايمان كردم

براي ريه هاش هم دكتر بهت آنپول بتامتازون مي ده هيچي هم نمي شه مطمئن باش

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
من ۶ شهریور بودم

چه خوب بهت تاریخ داده پس، ولی نگران نباش دکتر من گفت از 37 به بعد بچه کامله هروقت دنیا بیاد مشکلی نداره

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒