2777
2789

ذکری که امام زمان به شیعیان برای توسل به خودشون و پنج تن(ع) یاد دادن.

یا محمد، یا علی، یا فاطمه، یا حسن، یا حسین، یا صاحب الزمان اَدرِکنی و لا تُهلِکنی(یعنی من را دریاب تا هلاک نشوم)

همیشه هر مشکلی دارم این ذکر رو میگم، خیلی بهم آرامش میده

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالی هست که هر روز 100صلوات به نیت سلامتی امام زمان می فرستم یک دور تسبیح میشه تقریبا میگم الا ...

چه خوووووب😍😍😍

خیلی بهشون اعتقاد دارین؟؟احساسشون میکنید

انقد زندگی بدگذشته که از مرگ هراسی نباشه💔

من از خواب كه بيدار ميشم 2 تا آيت الكرسي - 10 تا صلوات براي حضرت فاطمه -10 تا صلوات براي امام زمان-(توي ماه شعبان و رمضان 60 روز ، روزي 400 مرتبه استغفرا الذي لا اله الا هو الحي و القيوم و الرحمن و الرحيم و ...)  موقع خواب هم 3 بار ايت الكرسي- 3 توحيد- 3 صلوات -3 تسبيحات اربعه- 3 استغفرا - 3 - الهم اغفرني للمومنين و المومنات و 3 سوره قدر ...

چند سالي هست كه صبح و شبم اين ذكرا رو مي گم و واقعا خدا حافظمونه. در ضمن خيلي هم زمان نميبره يك ربع ميشه تقريبا...

اسمتو یادم نیست اما یادمه که خیلی دوست داشتم... (دیالوگ رضا کیانیان)

من هر روز ختم سوره ذاریات طلاق مزمل انشراح رو انجام میدن

چون گفته شود ب کارو زندگیتون چنان وسعتی عنایت میشه ک عقلها حیروون میمونه.

ذکر صلواتو سعی میکنم زیاد بگم

روزا ۲ و۴ شنبه چهل مرتبه تکاثر میخونم

جمعه ها سوره صافاتو میخونم برای روزیع

و ۱۰۰ مرتبع سوره قدر عصر جمعه باعث میشه صدتا رحمت و برکت وارد زندگی بشع

و خیلی سوره ها و دعاهای دیگه

چه خوووووب😍😍😍 خیلی بهشون اعتقاد دارین؟؟احساسشون میکنید

بله عزیزم

خیلی اعتقاد دارم به ائمه

به هر حال هیچکس بدون آزمایش از این دنیا نمیره  هر کدوم یه جور گرفتاری داریم

الحمد الله با توکل به خدا و توسل به ائمه

بیشتر مواقع رفع گرفتاری شده برام

از جایی کمک رسیده بهم که خدایی فقط می تونم بگم معجزه بوده

شما هم موفق باشید ان شاالله 

دخترم❤❤❤هلیااااااا
بله عزیزم خیلی اعتقاد دارم به ائمه به هر حال هیچکس بدون آزمایش از این دنیا نمیره  هر کدوم یه ...

خداروشکر عزیزم

انشالله همیشه خدایاریگرتون باشه

انقد زندگی بدگذشته که از مرگ هراسی نباشه💔