2777
2789
عنوان

چرا مجبوریم زندگیو ادامه بدیم

420 بازدید | 20 پست

سلام .دلم خیلی گرفته این روزا .حس میکنم دارم علاقمو نسبت به شوهرم از دست میدم.ای کاش میشد ازهم جدا بشیم ولی هرگز نمیشه چرا وقتی دونفر تفاهم ندارن باید بزور خانواده ها واز حرف مردم کنار هم بمونن.نمیگم شوهرم بده اصلا حتی زمانی که مریض شدم برام لگن عوض کرده یا مثلا پشتم هست ولی یه اخلاقایی داره که نمیتونم ادامه بدم ولی مجبورم خانوادم عاشق شوهرم هستن چون همسرم هم خیلی خانوادمو دوس داره.دخترهم دارم .ولی خستم ای کاش میشد دورازهم زندگی کنیم .

به نام خدا...نورلین هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اخلاقای بدش جوریه که نمیتونی خودتو بهش وفق بدی ؟

با هر کس دیگه ازدواج‌ میکردی یه سری اختلاف اخلاقی داشتی همه که کامل نیستن

اینجوری که همه باید طلاق بگیرن 

هیچ آدمی بی ایراد نیست.... همه خوبی هایی دارن هم بدی ها به خوبی هاش فکر کن و دخترت و آینده

تفاهم نداریم درکم نمیکنه اصلا نتونستم عشقو باهاش تجربه کنم .از اون  ورم شوهرم آرزوی خیلیاس محبوبه بین همه .ولی بین من واون هیچ تفاهمی وجود نداره مجبورم ادامه بدم

به نام خدا...نورلین هستم
ای کاش میشد رفت ودیگه برنگشت .ولی کی میزاره بری عزیزم.محدودیت 

میدونم منم محدودم ولی صحبت کن باهاش بگو قصدت چیه تو دلت چی میگذره شاید راه اومد باهات.. یکم تو خودت باشی بهتره 

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  

[QUOTE=58440497]اون اخلاقای بدش جوریه که نمیتونی خودتو بهش وفق بدی ؟ با هر کس دیگه ازدواج‌ میکردی یه سری اختلاف اخل ...[/QUOTE...اره اصلا مشکلات من نسبت به مشکلات بقیه خیلی کم تره ولی تفاهم نداریم اون منو درک نمیکنه دوسم داره ولی درک نمیکنه .تازه من باخانواده شوهرم زندگی میکنم

به نام خدا...نورلین هستم
نمیدونم چرا حس میکنم قبلا کس دیگه ای رو دوس داشتی الان داری با اون مقایسه میکنی شوهرتو  

خخخخخخ.از هرجی مرده بدم میاد .بااینکه از نظر قیافه هیچ چیز کم ندارم واز شوهرم خیلی سرترم وقبل از ازدواج کیساهای زیادی داشتم ولی هیچ وقت حتی پسرعمویی که خودشو برام میکشت رو ندادم .یعنی هرکس تفاهم نداره عاشق یه نفر دیگس؟؟؟ مرد جماعت همه مثل همن

به نام خدا...نورلین هستم
میدونم منم محدودم ولی صحبت کن باهاش بگو قصدت چیه تو دلت چی میگذره شاید راه اومد باهات.. یکم تو خودت ...

وای شب که میشه دخترمو میخوابونم که بتونم باارامش باهاش صحبت کنم هرروز بهش میگم قصم میخوره که اشتباه فکر میکنم  .میدونی اخلاق شوهرم چطوره؟ مرد سالاره حق انتخاب زیاد بهت نمیده .یعنی درس خوندس مهندسم هست 

به نام خدا...نورلین هستم