2777
2789
عنوان

کی بیداره نزدیک زایمانشه

298 بازدید | 29 پست

سلام خانوم‌گلایی ک نزدیک فارغ شدنتونه.برای ما منتظرام دعا کنید به خدا بگید اگ ب همه ی منتظرا نفری یدونه نی نی بدی از خزانه ت چیزی کم نمیشه بگید خداجون اونا مگه دل ندارن مهر ندارن چرا چرا چرا ؟!خواهش میکنم دعا کنید ممنونم.انشاالله زایمان راحتی داشته باشین

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلی تخمدان دارم.دکتررفتم کم بیش گفت جدی نیس تو اقدامتو بکن.خودم‌خودمو درمان میکنم گرمی میخورم چندوقتی پریودم منظم میشه بازبهم میریزه.هفتتتتتت سااااال شد من دیگ طاقتم‌کم شده.ای خداااااا.شبا خواب ندارم ازبیخوابی و افسردگی عضو سایت شدم بلکه دوتا حرف بزنم آروم بشم.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

انشالله ميده خدا خيلي بخشنده است منم بعد ده سال نازايي و بعد ٥بار ميكرو خدا داد بارداري فوق العاده سختي هم داشتم استراحت مطلق همش توخونه تاالان روزي دوتا امپول  ميزنم ولي عيب نداره اميدوارم فقط سالم باشه همين خدا شاهده شبها كه تا صبح بيدار ميشم دعا ميكنم خدا به همه منتظرا فرزند بده يادم نميره چقدر اشك ريختم چقدر حرف خوردم چقدر له شدم تو اين راه چقدر اتاق عمل رفتم و دست خالي برگشتم يادمه وقتي بار چهارم منفي شدم مصادف شد با فوت مادرم له شدم ديگه رهاش كردم و بعد يكسال دوباره درمان اميدتون به خدا و ائمه باشه انشالله درست ميشه و از همه مهمتر بچه سالم خدا بده من الان استرس سلامتيشو دارم ميترسم ميگم نكنه اصرار كردم يه چيزي توش در بياد

تنبلی تخمدان دارم.دکتررفتم کم بیش گفت جدی نیس تو اقدامتو بکن.خودم‌خودمو درمان میکنم گرمی میخورم چندو ...

استرس سمه من باراخر زدم به بي خيالي اول خدا و بعد ائمه بعد ارامش

انشالله ميده خدا خيلي بخشنده است منم بعد ده سال نازايي و بعد ٥بار ميكرو خدا داد بارداري فوق العاده س ...

انشاالله بحق اولاد علی سالمه و سلامت و سروقت بیاد بغلت.ممنونم دعا کن خیلی دعا کن.منم خستم دیگ ی نقطه ضعف شده برام.خدا توروخدا نظری کن بما......

بچه هامن ۳ماهه هرروز ی روز جلو میزنم پریود میشم این خوبه؟امیدوارم ک نشونه ای باشه.

ممنونم از محبتتون منم اونقدر سختي ديدم باورم نميشه به ارامش برسم الهي هيچ زني طعم سقط و ناباروري رو نچشه تو اين راه صبور بايد بود خيلي صبور راه پرهزينه اي هست ميكرو روش خوبيه انشالله درست ميشه توكلتون بخدا و امام حسين باشه🙏🏻