2821
2789

واسه من نیومده

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وایب دختر آروم و مهربون میگیرم🙂اسی چن سالته بهت میخوره ۲۲ اینا باشی

مرسی عزیزم

نه ۲۷ م

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

دقیقاخودمم فکر میکنم شبیهشم اما اولین نفری که بهم گفته خودتی

خووودتی؟؟!😐خوبه غیبت نکردم😂ولی خوشگلی .خوشم اومد ازت😘اره ادم خودش گاهی متوجه شباهتش به یکی میشه.ولی اکثرا منو شبیهه یکی میگن.من اصلا تو خودم اون چهره رو نیافتم.حتی از این هوش مصنوعیه چیه قیافتو میگه شبیهه کی هستی.اونم اون نظرو داد.ولی من خودم نمیبینم تو چهرم.

خووودتی؟؟!😐خوبه غیبت نکردم😂ولی خوشگلی .خوشم اومد ازت😘اره ادم خودش گاهی متوجه شباهتش به یکی میشه.و ...

الان اینجوری تعجب کردی واسم جالبه که بدونم چه غیبتی میخواستی بکنی🤣🤣

مرسی عزیزم

یکم جوش زدم تازگیا

من واقعا وایب روشنک گرامی رو از خودم میگیرم حرف زدنمم یکم شبیهشه اما کسی بهم نگفته بود شبیهیم

الان اینجوری تعجب کردی واسم جالبه که بدونم چه غیبتی میخواستی بکنی🤣🤣مرسی عزیزمیکم جوش زدم تازگیامن ...

من فکر کردم اخه یکی دیگست.انگار گفتی یه نفره اول.😂.اره نگاهت شبیهه.رنگت و ته چهرت شباهت داره

من فکر کردم اخه یکی دیگست.انگار گفتی یه نفره اول.😂.اره نگاهت شبیهه.رنگت و ته چهرت شباهت داره

اره گفتم بگم خودمم شاید نظر واقعی ندید بهم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز