2777
2789

من خودم درست کردم، آرد برنج و یه کوچولو جوش شیرین توی ماست مثل خمیر بشه بمال به بدنت هفته ای یه بار

هر از چند گاهی هم حنا و ماست و یه نصف قاشق نمک برای رنگ نگرفتنش

لایه برداری میکنه توپ البته اون اولی خودش تنها هم عالیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم درست کردم، آرد برنج و یه کوچولو جوش شیرین توی ماست مثل خمیر بشه بمال به بدنت هفته ای یه بار ...

واقعا اخه تازگی یکمی پوست زانو و زیر بغل تیره شده احساس میکنی پوست مرده اس زانوم دون دونه زیر پوست میخاستم زود اثر کنه یچیزی باشه 

واقعا اخه تازگی یکمی پوست زانو و زیر بغل تیره شده احساس میکنی پوست مرده اس زانوم دون دونه زیر پوست م ...

اینو امتحان کن عالیه، به زانوهات شبها لوسیون بدن بچه فیروز( یا هرچی) بزن و توی حمام هم این ماسک رو روش ماساژ بده کم کم میبینی که پوسته پوسته میشه و میریزه و عالی میشه

برا زیر بغل هم میشه استفاده کرد ؟ 

من ارنج و زانو و کف پا استفاده کردم عالی بود فکر نمیکنم مشکلی باشه حالا یه بارم امتحان میکنیم زیر بغل

البته حنا و ماست و نمک( کم) رو زیر بغل زدم خوبم بود

یعنی واقعا برا شما روشن شده ؟ چنددرجه فرق میکنه؟ چند وقت طول میکشه ؟ 

وقتی لایه برداری کنه خب معلومه که روشن میشه البته کم کم شاید حدودن  یک ماهی لازم باشه ادامه بدی

وقتی لایه برداری کنه خب معلومه که روشن میشه البته کم کم شاید حدودن  یک ماهی لازم باشه ادامه بدی

اها من ارد برنج خودم درس کردم البته چندماهه همون خوبه؟ همین ارد برنج و نمک و.. لایه برداره؟ 

اها من ارد برنج خودم درس کردم البته چندماهه همون خوبه؟ همین ارد برنج و نمک و.. لایه برداره؟

آره همون خوبه مثل ماسک شنی عمل میکن و عالیه حدودن یه ۵ دقیقه ماساژ بده یه ۱۰ دقیقه ای هم بذار بمونه

لوسیون هم کلا بزن بمونه تا صبح جذب میشه

آره همون خوبه مثل ماسک شنی عمل میکن و عالیه حدودن یه ۵ دقیقه ماساژ بده یه ۱۰ دقیقه ای هم بذا ...

ممنون خانمی انشاالله جواب بگیرم خیلی اعصابم بهم ریخته دعات میکنم