2777
2789
عنوان

دعا کنین

158 بازدید | 8 پست

دوستان عزیز این تاپیک رو زدم که هر کی خوند برا هرکی خدا بهش هنوز اولاد نداده یا اولادش در بستر بیماری هست  یا هر مریضی یا مشکلی داره دعا کنه .نه قضاوت میکنم و نه جواب میدم شرمنده تک تک تون هستم پیشاپیش .فقط برا گفتن یه کلمه خیر و دعا از لبان گلتون این تاپیک رو زدم. همیشه خودتونو تو هر مشکل و مسئله ای هست قبل قضاوت جاش قرار بدین .

ان شالله خداوند و ائمه اطهار  نگهدار همه شما عزیزان و خانواده های بزرگوارتون باشه واز نعمتاش  بهتریناشو نصیبتون بکنه . 

قربان شما زهرا .

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .

🙏🙏🙏🙏🙏🙏

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم چون سه سال منتظر بودم سرنمازم برای همه بی اولادها دعا می کردم برام دیگه عادت شد ومثل همیشه دعا می کنم تازه برای اون های که مثل خودم نی نی توراه دارند هم دعا می کنم البته اگه لایق باشم خوش حال می شم شماهم برای من دعا کنید

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

عامین دعامیکنم.

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍

آیت الکرسی خوندم به امید حاجت روایی

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚