2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن خیلی میخوری 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 67 پست
قبلنا یه متنی بود میگفت هر چقدر دلتون میخواد بخورید اگرم کسی درباره ی اضافه وزن نصیحتتون کرد اونم بگ ...

😂😂😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

قربون دلت من نمیدونم ما این شوهرای عتقیرو از کجا میاریم هرچقدر بهت میده سعی کن کم کم جمعش کنیزبون بر ...

الان که با من سرسنگین هست حتی قهره

فعلا که هیچی نمیده تا شروع میکنم به حرف زدن سر و صدا میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان که با من سرسنگین هست حتی قهرهفعلا که هیچی نمیده تا شروع میکنم به حرف زدن سر و صدا میکنه

ببین تا یه مدت دم پرش نباش اون الان باد کرده بزار بادش بخوابه تا بعد ببینیم خدا چی قسمت میکنه

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

ببین تا یه مدت دم پرش نباش اون الان باد کرده بزار بادش بخوابه تا بعد ببینیم خدا چی قسمت میکنه

یه چیزی الان فهمیدم الان دیدم که سرش تو گوشیش هست ساکته گفتم حتما داره پ و رن نگاه میکنه بعد رفت دسشویی اومد بیرون بدون خداحافظی رفت

الان رفتم دسشویی دیدم کمی اسپرم هنو مونده

یعتی خود ارضایی کرده الان داغونم داغون

نکنه بره خیانت کنه

یه چیزی الان فهمیدم الان دیدم که سرش تو گوشیش هست ساکته گفتم حتما داره پ و رن نگاه میکنه بعد رفت دسش ...

وای خدا یعنی چقدر یه نفر میتونه عوضی باشه اه

بکشون سمت خودت بزار کارشو با تو بکنه نذار عادت بکنه

حتما فیلم دیده عوضی

ببین قلق شوهرت چیه از اون طریق خرش کن

منم مجبورم همین کارو کنم

فقط بکشون سمت خودت

من یه مدت گله ی شوهرمو پیش خانوادش میکردم دوسه باری طرفداری منو کردن بعد نشستن پشتم صفحه گذاشتن که من مشکل دارم

یکی میگفت زود قهر میکنی

یکی میگفت بچرو این مدلی میکنی

یکی میگفت غذا نمیذاری ، در هرحالی که من همیشه اجاقم روشنه ، ۲ ناهارم حاضره ۸ شامم با مخلفات ، هیچ وقت گرسنه نبودن

یکی گفت قدر شوهرتو نمیدونی 🫤

یکی گفت برای مناسبتا چرا کادو نمیخری 🫤 من هر سال هر مناسبتی کادو دادم به شوهرم اما اون یه تبریکم نگفته

میگن خیلی ناز داری 🫤 اخه یه نفرو جلو جمع خورد کن کتک بزن فحشش بده بعد طرف بره تو خودش این میشه ناز ؟

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یه چیزی الان فهمیدم الان دیدم که سرش تو گوشیش هست ساکته گفتم حتما داره پ و رن نگاه میکنه بعد رفت دسش ...

ببین فقط یه کاری کن شوهرت خر خودت بشه من تازه فهمیدم اونایی که دلم میسوزونن برات همش چاخانه یه کاری کن شوهرت خر بشه

جاری منم تا دوسه سال همین کارای منو میکرد اونم خیلی شاکی بود

الان شوهرشو با زبون طوری رام کرده شوهرش سمت خانوادش نمیاد اصلا قشنگ به حرفشه

ماهایی که زندگی پر حاشیه ای داریم فقط همین کار از دستمون برمیاد

برای رفع سنگینی خانه( بسته شدن رزق و روزی،تاثیر روی فرزندان که آشفته میشوند، سردی بین زوجین)

روزهای چهارشنبه شبش روی یک لیوان آب ۴۸۷ بار بسم الله الرحمن الرحیم بخوانید و بدهید اعضای خانواده بخورند خصوصا بچه های بی قرار برای رفع ترس و اضطرابشان،

*روش تشخیص که طلسم دارید یا نه

روی یک کاغذ کوچک، بسم الله الرحمن الرحیم بنویسید و دورش قیچی کنید توی لیوان تا سه روز بماند اگر آب حالت کدر و زرد شد یعنی در خانه طلسم است.

*برای رفع افسردگی و سنگینی تا ۴۰ روز، روزی ۴۰ بار سوره فلق بخوانید قبل از اذان مغرب

*برای محبت بین زوجین سوره دخان بخوان

*برای رفع بستگی در شغل و رزق و روزی و فشارقرض سوره تحریم و سوره واقعه تا ۴۰ روز بخوانید

*برای عزیز شدن ۱۰۰ بار یا لطیف در کف دست بخوانید و به صورت بکشید

*کسانیکه حس سنگینی و افسردگی دارند و حوصله انجام کارای خونه و رسیدگی به همسر و فرزندان رو ندارن ذکر یا داوود ۵۰ مرتبه قبل از بیرون رفتن از خانه بخوانند

*برای وقتی که کارها خوب پیش نمیرود و گره در کارها می افتد و تمام مشکلات ۵۰ مرتبه آیه ۴۴ سوره غافر بخوانید

*برای رفع طلسم و سنگینی یکشنبه ها برگ بو با اسپند دود کنید

*برای باطلی طلسم(خصوصا طلسم مرگ که باعث افکار خودکشی یا بیماریهای سخت میشود) سوره اعراف آیه ۵۴/۵۵/۵۶ هر آیه ۷۰ بار روی آب بخوانید با آن آب وضو بگیرید و بخورید،(موقع وضو آب در فاضلاب نریزد)

*کسانی که درب منزلشان پوست تخم مرغ یا آب یا روغن ریخته اند اگر شک دارید که طلسم است روی یک کاسه آب ۱۹ بار بسم الله رحمن الرحیم بخوانید و ۱۹۵ بار آیه ی اول سوره مریم، ۱۱ مرتبه سوره حمد ، ۴۰۰ بار یا داوود و ۴۰۰ مرتبه صلوات ابراهیمیه بخوانید و یکساعت آب را در یخچال بگذارید بعد به کل اعضای خانواده بدهید بخورند و درب حیاط یا هرجا که شک دارید آب پاشی کنید با آب همان کاسه،

*برای کسانی که حالشان بد است حس سنگینی دارند رزق و روزیشان بسته ست ۹ عدد نان بخرند و روی هر نان یکبار سوره کوثر بخوانند و به نیازمند بدهند یا بعنوان نذری در زیارتگاه یا جایی پخش کنند.

*افرادی که ارامش ندارند علائم بیماری دارند اما دکتر میروند و سالم اند و برای طلسمهایی که باطلی شان سخت و کار هرکسی نیست آیه ی ۸۱ و ۸۲ سوره یونس را بنویسید و تا ۴۰ روز همراتون باشه و تا ۴۰ روز سوره فلق و کوثر بخوانید.

پاکسازی خانه نذر حضرت ام البنین کنید به این صورت که شنبه ها سفره بیندازید ۷ شمع و یک بسته خرما و نان و.......نیت کنید و سوره یاسین ۱ بار و سوره حمد ۱۰۱ بار، و ۱۸۴ بار صلوات بفرستید سپس ذکر یاکاشف الحسین یا کاشف الحسین یا ابالفضل یا ابالفضل بگویید (برای حاجت روایی و بارداری بخت گشایی و......خوب است)

امشب ساعت ۸

۲۰ تا قرص درهم خوردم هیچیم نشد

ببین خیلی حال روحیم بده ها خیلی شاید از تصورتم اون ور تر

فقط بیحال و کرخت و خابالو هستم