2777
2789
عزیزم خودتو با این افکارپوچ تباه نکن.قرار نیست تو

قرار نیست تو حرص بیشعوری بقیه روبخوری که.منم متاسفانه ی مدت مثل تو خییییییلی حرص میخوردم و ب مرز افسردگی رسیدم چون اگه تو خونت باهاش مشترکه من زندگی مشترک باهاش داشتم.اما یاد گرفتم برام بی اهمیت باشه.چون فهمیدم ی مدتو باید تحمل کنم تا برم سر زندگی خودم راهیم جز این نداشتم.الانم هروقت کرم میریزه ب اعتنام بهش چون بنظرم حقیر تر از چیزیه ک بخوام زندگیمو بخاطر اون تباه کنم.برا منم درد ناک بود ک ی زنیکه بیسواد بخواد ب منی ک از هررررجهت ازشون سرترم اذیت کنه

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹
خب چرا از خانواده شوهرت جدا نميشي؟حرفهاي مادرشوهرتو به شوهرت گفتي؟

من تو اين سه سال خيلي تلاش كردم باهاش بسازم گفتم مادر شوهرمه منوحتما دوس داره پارسال واسش روز مادر جشن گرفتم انگشترطلا گرفتم همه دوستاشو دعوت كردم ولي بازتو اون جشن فقط دختراشو بغل ميكرد با اينكه كوچكترين نقشي نداشتن من هربار خواستم ديدمو عوض كنم بهش نزديك بشم بلاهاي بدتري سرم اورد..امسال كادو نگرفتم براش دقيقا همون روز مادر امسال نگين انگشتري كه بارسال توهمون روز گرفته بودم افتاد..

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا از خانواده شوهرت جدا نميشي؟حرفهاي مادرشوهرتو به شوهرت گفتي؟

نميتونم جداشم قبلا دوران نامزدي يبار جداشم اما پدرم داغون شد پدرم بشدت رو اين مسايل وابرو حساسه😔

قرار نیست تو حرص بیشعوری بقیه روبخوری که.منم متاسفانه ی مدت مثل تو خییییییلی حرص میخوردم و ب مرز افس ...

چه جوري بي اعتنا شدي به منم ياد بده 😔😔اينبار قضيه خيلي فرق داره نميتونم به همين راحتي چشامو ببندم ومث قبل شم  نميتونم برام خيلي سخته من كلي درد امپول عمل و..كشيدم اونوقت زنيكه برميگرده ميگه وظيفته زني بايد اين عذاب هارو بكشي ... حرفاش وكاراش اينقد زياده وبد كه خودش فك كنم ي كتاب بشه كاش اون موقعه ك تونامزدي بهم زدم باگريه ميومد دم خونمون گولشو نميخوردم كاش اون موقعه پدرم بجاي ابروش به حرفم گوش ميداد شوهرمم يه سست عنصره كه اختياركامل ازخودش نداره 

چه جوري بي اعتنا شدي به منم ياد بده 😔😔اينبار قضيه خيلي فرق داره نميتونم به همين راحتي چشامو ببندم ...

قبل از هر چیز باید بگم اولین اصل موفق شدن احترام ب همسره.پس هیجوقت اینطور خطابش نکن.به همسرت نزدیک شو بذار اوووونقد کنارت حس ارامش بکنه ک هیییچ ادمی نتونه این ارامششو بهم بریزه.تو بحثهات سعی کن حالیش کنی بودن تو اونجا عذاب اوره.و حالیشم کن ازین قضیه کوتاه بیا نیستی.اتمام حجت کن.برای خودتم ارزش قایل شو تا بقیه هم اینو بفهمن

قبل از هر چیز باید بگم اولین اصل موفق شدن احترام ب همسره.پس هیجوقت اینطور خطابش نکن.به همسرت نزدیک ش ...

من بريدم. فقط دارم گريه ميكنم شوهر من اراده واختيار ازخودش نداره اين اعصاب منو بيشترخورد ميكنه 

من بريدم. فقط دارم گريه ميكنم شوهر من اراده واختيار ازخودش نداره اين اعصاب منو بيشترخورد ميكنه 

کاش کاش کاش یروز این جماعت میفهمیدن زن اومده زندگی کنه ن اینکه بیاد ور دل مامانشون تو سری خور اون بشه.والاااااااا

کاش کاش کاش یروز این جماعت میفهمیدن زن اومده زندگی کنه ن اینکه بیاد ور دل مامانشون تو سری خور اون بش ...

😔😔من دارم ميميرم ازبس گريه كردم پاهام ميلرزه ..پس كي خدا جواب اونارو ميده كلي بلا سرم اوردن ولي هر روز زندگيشون بهتر ازديروز ميشه ..خدايا يعني اينقدمنو دوست نداري  ..چرا من فك ميكردم بچه ام مياد زندگيم بهترميشه يه مادرقوي ميشم ولي اونم ازم گرفتي واقعا من بايدهمه اينارو بكشم 😭😭😭😭