2777
2789
عنوان

چله یاسین برای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 15663 بازدید | 527 پست
تیکر بین 6تا 10 هفته نشون میده درسته من خیلی وارد نیستم به تیکر

دکترم باتوجه به اولین روز آخرین قاعدگیم تاریخ زایمانم و زده 4بهمن که اینجوری الان 12هفته و 4روزمه

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی مامان ملورین تاریخ زایمان طبیعی با سزارین چقدرفرق میکنه ؟ یعنی اگه یه نفر قرار باشه اوایل خرداد زایمان طبیعی کنه به خاطر سزارین دو هفته میاد جلوتر و میشه اردیبهشت درسته؟ یا نه هر دو دقیقا یکیه؟

دکترم باتوجه به اولین روز آخرین قاعدگیم تاریخ زایمانم و زده 4بهمن که اینجوری الان 12هفته و 4روزمه

شما که دو قلو هستی تاریخ زایمانت رو برات زودتر زدن یا نه با بقیه فرقی نداره؟

راستی مامان ملورین تاریخ زایمان طبیعی با سزارین چقدرفرق میکنه ؟ یعنی اگه یه نفر قرار باشه اوایل خردا ...

نه دو هفته زودتره سزارین،وقتی بارداری چند قلویی هم باشه ممکنه زودتر از اونم باشه،ولی از خدا میخوام دوقلوهام سر وقت به دنیا بیان که سالم تر باشن و وزنشون خوب باشه

سلام 

ختمتون شروع شده؟؟

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
شما که دو قلو هستی تاریخ زایمانت رو برات زودتر زدن یا نه با بقیه فرقی نداره؟

راستش 4بهمن تاریخ زایمان طبیعیه،و اگه سزارین کنم دوهفته زودتر میشه،البته نوع زایمان وماه آخر دکتر معاینه میکنه و میگه ولی من حتما سز میکنم چون دوتاست و گاها دو قلو هارو 36هفته هم سز میکنن باتوجه به شرایط مادر و بچه ولی اگه همه چی خوب پیش بره تو 38یااوایل39بهترین وضعیت سز هستش 

نه دو هفته زودتره سزارین،وقتی بارداری چند قلویی هم باشه ممکنه زودتر از اونم باشه،ولی از خدا میخوام د ...

تبریک میگم بهت عزیزم  انشاءالله صحیح و سالم بغلشون کنی ببخشید میتونم بپرسم چند وقت اقدام بودین؟ 

خدایا شکرت😍🥰