2777
2789
عنوان

چله یاسین برای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 15666 بازدید | 527 پست
شما روزی 2 بار نمی خونید ؟ البته اگه مایلید من مادرو شوهرو دوستامم گفتم بخونن قبول کردن خودممم روزی ...

عزیزم من پریودم اشکال داره خوندنم؟؟؟

خدایا، لبخندهایم حاصل امیدم ب بزرگیِ توست ناامیدم نکن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم تو پریودی هم باید بخونیم اخه 40 روزه بلاخره پری میشیم دیگه نگران نباش 

آها پس باشه 

عزیزم فقط یکی میتونم بخونم میترسم دوتا بردارم نتونم چون میدونم نمیتونم سه‌چهار روز دیگه اسباب کشی دارم

میگم اگه یه روز نخوندیم میشه فرداش دوبار بخونیم ؟

من فکرم مشغول شد میترسم اصلا اون یکی‌رو هم نتونم بخونم چون چندروز اسباب کشی دارم سختم میشه

همسرم مشکل خاصی از نطر باروردی نداشت . اسپرمش خوب بود و... خودم یکم اضافه وزن داشتم و ضعیف بودم یکی از دوستهام که خیلی خانم معتقد و خوبیه یکنفر رو به من معرفی کرد برای طب اسلامی که می گفت معجزه می کنه و...

من زنگ زدم به اون خانم و شرح حال گفتم اونم یک سری داروی گیاهی برام فرستاد که استفاده کنم حدودا 360 تومن هم هزینه اش رو دادم

تازه میخواستم استفاده کنم که بی بی چکم مثبت شد البته هنوز قلب و... تشکیل نشده و بتا پایینه

در هر صورت من میتونم اون داروهای گیاهی رو برای کسی که مشکل مشابه من داره  بفرستم با پست (صلواتی)... اگه کسی هست که مشکلش شبیه من هست بهم پیغام بده.

لطفا دعا کنید که من بارداریم به نتیجه برسه. خیلی استرس دارم خودم هم

عزیزم شما هم اگه دوست دارید روزی 2بار بخونید که سریعتر شروع کنیم اگه مایلید البته 

عزیزم من مشغول اسباب کشی م روزی یکبار رو میخونم،اگه از هفته ی بعد شر وع بشه دوبارو میخوتم

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
آها پس باشه  عزیزم فقط یکی میتونم بخونم میترسم دوتا بردارم نتونم چون میدونم نمیتونم سه‌چهار رو ...

باشه عزیز دلم ایشالا به سلامتی تو خونه جدید زود زود نی نی بیاد تو بغلت گلم