2777
2789

میشه خودت یه کم توضیح بدی؟ پول میدن بهت یا ازت میگیرن؟

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
میشه خودت یه کم توضیح بدی؟ پول میدن بهت یا ازت میگیرن؟

نه عزیزم پول میگیرن.حدود دو میلیون.فکر کنم اول یه مبلغ کمی میگیرن برای انجام آزمایش.بعدش اگه آزمایش مثبت بود بقیه پول و میگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهرم ۷ سال پیش از دخترشو گذاشت ازش نپرسیدم ولی انکار اول اونا سیصد تومن دادن الانم سالیانه ۱۰۰ تومن میدن قبل از زایمانم بهشکن زنگ زدن خودشون اومدن بیمارستان تو اتاق عمل کاراشو انجام دادن ولی قبلش باید بری

من خواهرم ۷ سال پیش از دخترشو گذاشت ازش نپرسیدم ولی انکار اول اونا سیصد تومن دادن الانم سالیانه ۱۰۰ ...

آها مرسی عزیزم.پس همین روزا باید برم.من تهرانم.ولی میخوام اصفهان زایمان کنم.باید از مرکز اصفهان اقدام کنم؟

اصفهان بیمارستان میلاد فکر کنم از قبل هم نگفته باشی موقع زایمان بخواهی برات انجام میدن،۲۴۰۰فکر کنم م ...

مرسی عزیزم از راهنماییت.من سعدی زایمان میکنم.باید اونم بپرسم

نه عزیزم پول میگیرن.حدود دو میلیون.فکر کنم اول یه مبلغ کمی میگیرن برای انجام آزمایش.بعدش اگه آزمایش ...

یه سوال دیگه چرا میخوای بند ناف بچت رو ازمایش کنی؟

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

برا آزمایش نیست خون بند ناف را ذخیره میکنن در آینده اگه خدایی نکرده بچه یا اطرافیان مریض بشن نیاز به سلولهای بنیادی داشته باشند ازش استفاده میکنن

عزیزم بعدها اگه خدایی نکرده بچه یا من و پدرش دچار بیماری هایی مثل سرطان بشیم میشه با این بند ناف که سلول های بنیادین توش ذخیره شده درمان بشیم.البته کشورای دیگه حتی پارکینسون و آلزایمر هم باهاش درمان میشه.که بازم اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد و بخوایم ازش استفاده کنیم میشه از ایران ببریم هر کشور دیگه که میخوایم

عزیزم بعدها اگه خدایی نکرده بچه یا من و پدرش دچار بیماری هایی مثل سرطان بشیم میشه با این بند ناف که ...

وای چقدر جالب من نمیدونستم اصلا با شوهرم صحبت کنم همینکارو بکنیم خدایی نکرده مشکلی پیش اومد دیگه خیالمون راحت باشه