میشه خودت یه کم توضیح بدی؟ پول میدن بهت یا ازت میگیرن؟
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
من خواهرم ۷ سال پیش از دخترشو گذاشت ازش نپرسیدم ولی انکار اول اونا سیصد تومن دادن الانم سالیانه ۱۰۰ تومن میدن قبل از زایمانم بهشکن زنگ زدن خودشون اومدن بیمارستان تو اتاق عمل کاراشو انجام دادن ولی قبلش باید بری
نه عزیزم پول میگیرن.حدود دو میلیون.فکر کنم اول یه مبلغ کمی میگیرن برای انجام آزمایش.بعدش اگه آزمایش ...
یه سوال دیگه چرا میخوای بند ناف بچت رو ازمایش کنی؟
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
یه سوال دیگه چرا میخوای بند ناف بچت رو ازمایش کنی؟
عزیزم بعدها اگه خدایی نکرده بچه یا من و پدرش دچار بیماری هایی مثل سرطان بشیم میشه با این بند ناف که سلول های بنیادین توش ذخیره شده درمان بشیم.البته کشورای دیگه حتی پارکینسون و آلزایمر هم باهاش درمان میشه.که بازم اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد و بخوایم ازش استفاده کنیم میشه از ایران ببریم هر کشور دیگه که میخوایم
عزیزم بعدها اگه خدایی نکرده بچه یا من و پدرش دچار بیماری هایی مثل سرطان بشیم میشه با این بند ناف که ...
وای چقدر جالب من نمیدونستم اصلا با شوهرم صحبت کنم همینکارو بکنیم خدایی نکرده مشکلی پیش اومد دیگه خیالمون راحت باشه