2789

منم کلی کار داشتم خودمو و دختر 1 سالم باید میرفتیم حموم اماده میشدیم شوهرم بیاد دنبالمون دیگه در باز نکردم خونمم نامرتب بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کار خوبی کردی عزیزم آرامش خودت و بچت از همه چیز مهمتره

آقایون به ظاهر مرد نامرد درخواست دوستی ندین خدا بزنه به کمر هرکدوم از شمایی که به بقیه من وخانما درخواست دوستی میدن خاک بر سرتون 😒هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

کار خوبی کردی عزیزم آرامش خودت و بچت از همه چیز مهمتره

تو بارداریمم میومد شبا میموند باید میوه میزاشتی جلوش غذا درست میکردی میزاشتی هی جلوش خم و راست میشدی

خیلی بیشعوره میاد عین خاله زنکا میشینه دیگه نمیره تا شوهرم بیاد به یه بهونه ای ببرتش

پرروعه .یکی از فامیلای شوهرمم همینطوره . میره خونه هر کسی از اقوام

حتی خونه نباشن در رو باز میکنه میره داخل تو روستا . غذا و چایی هر چی پیدا کرد میخوره حتی با خودشم میبره . خیلی خودش پولداره .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چرا میان خونه شما؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
17

وااا فکر کردم بچه هستن میان بازی کنن با بچت، چه معنی میده بیان خونه شما بدون پدر و مادر؟!!! شوهرت چی نمیگه بهشون؟ خودت چی؟ دعواشو کن نیان دیگه والا بدم میاد از سر خر اونم پسر نامحرم

تو بارداریمم میومد شبا میموند باید میوه میزاشتی جلوش غذا درست میکردی میزاشتی هی جلوش خم و راست میشدی

خوب کاری کردی باید خیلی وقت پیش اینکار رو انجام میدادی عزیزم الانم دیر نشده محل نده درو باز نکن

آقایون به ظاهر مرد نامرد درخواست دوستی ندین خدا بزنه به کمر هرکدوم از شمایی که به بقیه من وخانما درخواست دوستی میدن خاک بر سرتون 😒هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)