2777
2789

من با یه دختری دوست شدم الان دو سه ساله بعد من چند باری ازش پرسیدم اینجای برامدگی گوشت چند تا رو دستت چیه گفت همینجوری تو تصادف اینجوری شده یا می گفت شیشه اینجوری شده

خلاصه ،بعد اون روز از صبح خونشون رفتم نها بود دعوتم کرد باهام درد و دل میکرد گفت تو ۹ سالگی بهم تجاوز شده 🥺😢اونم دو تا پسر ۱۸ ۱۹ ساله همزمان بهش تجاوز کرده بودن گفت بعد اون خیلی عقدهای شدم همش به خودم آسیب میزدم صورتمو زخمی کردم با تیغ دستامو اینجوری میکردم خیلی دلم براش سوخت خیلی اومدم خونه خیلی گریه کردم وقتی تعریف میکرد خیلی اشک ریخت

از رفتار خودم بدم اومد که من چرا همچین چیزیو پرسیدم ازش و اونو با هر بار پرسیدنم یاد اون لحظه مینداختم

💚🌱

چون خانوادهاش شکایت نکرده بودند هیچ کاری نکرده بودن این دخترم زورش میداد به خودش آسیب میزد گفت یه دونه شیشه تو خونه سالم نذاشته بودم همه پنجره هارو میشکستم زورم میداد

چون باباش توی دادگاه کارمند بود چند سال مه میشناختنشون گفت اگه شکایت کنم میفهمن آبروم میره

💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه همکار دارم همیشه تابستون و زمستون دستکش دستش بود، برام سوال شده بود چرا ولی هیچوقت هم ازش نپرسیدم، بعصی از همکارها پشت سرش پچ پچ میکردن ، یه روز که با هم میومدیم چون با م احساس راحتی میکرد دیدم دستکش رو در آورد و دیدم دستاش سوخته، سریع خودمو زدن به ندیدن ،

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چقدر دردناک کاش حداقل از اون جا میرفتن

از روستاشون اومدن شهر البته روستا نزدیکه به شهر مون

و میدونی چی بدتره یکی از پسرا داماد داییشه الان و فامیل دورشون هم بود

گفت سر و کلشو پیچیده بود گفت از صداش شناختمش

💚🌱

از روستاشون اومدن شهر البته روستا نزدیکه به شهر مون و میدونی چی بدتره یکی از پسرا داماد داییشه الان ...

خب شاید اشتباه میکنه کاش همون موقع ازمایش میگرفتن الان تو یه برزخ شک و تردید زندگی میکنه واقعا بده خدا کمکش کنه