2777
2789
عنوان

دخالت

258 بازدید | 19 پست

سلام

لطفا بیاید کمکم کنید

خونواده شوهرم میگن باید چادر بپوشم....

شوهرمم بدون چون و چرا میگه چشم.

دیگه خسته شدم هیچی نمیتونه بهشون بگه...منم امروز کلی دعوا کردم و قهر

باید چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید علت یابی کنین که چرا همین موردی رو میخان .محیتون کوچیکه ؟خانوادشون خیلی مذهبی هستن ؟و ..... 

بعد قدم دوم اینه که منطقی صحبت کنین و بگین لازمه حجاب چادر نیست و شما هم واقعا رعایت کنین و یه خانوم مانتویی محجبه باشین . 

سوم با اخلاقتون دید افراد رو.عوض کنین مثلا دروغ نگین غیبت نکنین و.... تا متوجه بشن ادم پاک و مسلمان می تونه گادر هم نداشته باشه اما اخلاقیات رو رعایت کنه .

البته همه این حرفا با احترام به خانومای چادری گفتم .قصد ناراحت کردن کسی رو ندارم خدانکرده.

خوب شوهرت خودش سر کنه دیگه 😁

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
 باید علت یابی کنین که چرا همین موردی رو میخان .محیتون کوچیکه ؟خانوادشون خیلی مذهبی هستن ؟و ... ...

من همیشه مانتو بلند مبپوشم حجابم خوبه اوناهم مذهبی نیستن خواهر شوهرام همشون از نظر حجاب از من پایینترن..ولی بمن گیر میدن

امروز باشوهرم نشستم حرف زدم قانع شد رفت خونه مامانش وقتی اومد گف نه که نه باید چادر بپوشی

چادر نپوش  خرجیتو که نمیدن تو با شوهرت میخای زندگی کنی نه اونا از الان باهاشون رودربایستی نداشته باش مگنه بعد ها اسیر میشی خوششونم نیومد اهمیت نده زندگیتو کن

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
خیلی باهم خوبیم...ولی دخالتاشون داره زندگیمو میپاشه...

نمیفهمم

چجوری باهم خوبین ولی راحت اجازه میده تو زندگیش دخالت کنند؟

و زندگیتون بخاطر این مسایل از هم بپاشه؟

تو هرجمعی نشستی بگو شوهر من اجازه نمیده هیشکی تو زندگیمون دخالت کنه تا ملکه ذهن شوهرت بشه دیدم یکی ازین ترفند استفاده میکنه البته خانواده شوهرش دخالت نمیکننا ولی خب...

خدایا شکرت ...  
من همیشه مانتو بلند مبپوشم حجابم خوبه اوناهم مذهبی نیستن خواهر شوهرام همشون از نظر حجاب از من پایینت ...

خب این خیلی غیر منطقی هست .با خانواده شوهر صحبت کن و بگو که من اینجور مورد پسند واقع شدم نمیشه ادما رو تغییر داد و من مانتو می پوشم ایا به شما بی احترامی کردم تا الان ؟چه فرقی میکنه چادر و مانتو مهم اینه انسان بود انساااااان . 

نمیفهمم چجوری باهم خوبین ولی راحت اجازه میده تو زندگیش دخالت کنند؟ و زندگیتون بخاطر این مسایل از ه ...

خونوادش روش تسلط زیاد دارن

وقتی اونا نیستن خوبیم...

حس میکنم از باباش میترسه.

چه خانواده ی فضولی😒

ننه شوهرمن یه بار(اوایل عقد) جلو شوهرم گفت من خجالت کشیدم جلو عموت اینا زنت موهاش انقد بیرون بود 😒

گفتم خجالت نداره عادت میکنن😜

شوهرم هیچی نگفت طفلی😁

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...