2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1738920/از-سرچ-سایت-استفاده-کنید-راحتتر-به-جواب-سوالاتون-میرسید-عکس

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم تنبلی تخمدان دارم .وزنم خیلی بالابود رژیم که گرفتم و۳۷کیلوکم کردم خودبه خودپریودیم تنظیم شد.خودم ۷ماه نخواستم بیارم تاوزنم تثبیت بشه بعدش حامله شدم دکترم بهم گفت اولین قدم تناسب اندام وداشتن وزن مناسبه .ورزش خیلی خوبه فست فودهم نخور

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
عزیزم علایمش چیه؟؟؟؟؟؟؟ من که پریودام منظمو سر وقته ممکنه که تنبلی داشته باشم همیشه برام سواله

امکانش هست یکی با وجود پریودهای منظم تخمک گذاری نداشته باشه.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
امکانش هست یکی با وجود پریودهای منظم تخمک گذاری نداشته باشه.

اگه اینطوری باشه خیلی بد میشه که....

5 ماه اقدامم پری هامم منظم و سر وقته ترشحات تخمک گذاری هم دارم فعلا که حامله نشدم

🥰دخترم تمومه دنیامه🥰 اصلا هر کی دختر داره پیر نمیشه🤩
اگه اینطوری باشه خیلی بد میشه که.... 5 ماه اقدامم پری هامم منظم و سر وقته ترشحات تخمک گذاری هم دارم ...

منم همینطورم.سونو برا سایز فولیکول روز چهاردهم بده معلوم میشه اوضاعت چطوریه.

منم همینطورم.سونو برا سایز فولیکول روز چهاردهم بده معلوم میشه اوضاعت چطوریه.

چن روز پیش رفتم دکتر ازم پاپ اسمیر برداشت شنبه جوابش میاد مثلا رفته بودم بنویسه سونو که بی سوال و جواب ازم نمونه گرفت خیلی نگران شدم 

چن روز پیش رفتم دکتر ازم پاپ اسمیر برداشت شنبه جوابش میاد مثلا رفته بودم بنویسه سونو که بی سوال و جو ...

دکتر بهم گفته سه ماه طبیعی اقدام کن اگه حامله نشدی بیا بهت دارو بدم.شما هم حتما سونو بده.دوره هات چند روزه ست؟

دکتر بهم گفته سه ماه طبیعی اقدام کن اگه حامله نشدی بیا بهت دارو بدم.شما هم حتما سونو بده.دوره هات چن ...

28 روزه است من یکساله ازدواج کردم 9 ماه  با قرص جلوگیری میکردم 2 ماه دکتر گفت باردار نمیشی چون هورمونارو بهم میریزه. با این حساب میشم 3 ماه اقدام.

الان هم 22سیکل ام هستم و نمیدونم حامله ام یا نه. حالا جواب پاپ رو باید ببرم بعد بنویسه سونو.  البته نمیدونما اگه بنویسه

28 روزه است من یکساله ازدواج کردم 9 ماه  با قرص جلوگیری میکردم 2 ماه دکتر گفت باردار نمیشی چون ...

بهش بگو حتما برات سونوی رحم و ضمائم بنویسه.بگو پشت برگه رو هم مهر و امضا بزنه.بگو استرس دارم میخوام از نگرانی دربیام.