2777
2789
عنوان

چطور میتونم به دوستم کمک کنم؟!

304 بازدید | 29 پست

دوستم یه ساله ازدواج کرده با شوهرش خییلی مشکل داره ازدواجش ناخواسته بود چن ماه قهر کرد رفت خونه باباش دوباره برگشت

پریودش عقب افتاد با شوهرش قهر بود که ببرش براش تست بخره من براش خریدم حالا تست زده بارداره

میگه میخوام سقطش کنم

میگم‌حتما حکمتی توش بوده که باردار شدی

میگه همیشه کاندو.. استفاده میکردیم

اخرین بار هم ۲۶ اسفند پریود شد بعد ۲۴فروردین میخواستن برن زیارت قرص خورد تا پنج روز که پریود نشه

تا الان پریود نشد که تست زد بعد الان متوجه شد که قرصا فاسد بودن

منم هرچی بش میگم سقط نکن کار خدا بوده که با این شرایط بازم باردار شدی شاید با اومدن بچه زندگیتون تغییر کنه ولی تو گوشش نمیره میترسم یکاری دست خودش بده😔

چیکار کنم

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه میدونی ک زندگیشون بجایی نمیرسه سقط بشه بهترازینه ک بدنیا بیاد وجدابشن باید شرایط زندگیشو ببینی..

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
فکر نکنم - توجه می خواد از شوهرش 

آره ولی منو قسم داد که به کسی نگم

میترسم برم به شوهرش بگم یکار دست خودش بده دیگه پیش منم دردودل نکنه خیلی تنهاست

تنها جایی گه میتونستم حرفامو بزنم اینجا بود😢

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
من فقط اینو میدونم  قرار نیس با اومدن بچع چیزی درست بشه مگه بچه اچار فرانسه خونه و زندگیه

اره واقعا..نمیدونم این چ طرز فکریه😞

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
عزیزم اگه میدونی ک زندگیشون بجایی نمیرسه سقط بشه بهترازینه ک بدنیا بیاد وجدابشن باید شرایط زندگیشو ب ...

زندگیشون که فعلا به هییچی بنده

همین چن روز پیش یه جرو بحث اساسی داشتن

همی الانشم جدا میخوابن