2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا زده شدی یا فقط برای مسائل خاص؟

اگه کلا زده شدی که باید مشکل رو پیدا کنی...بعد فکر کنی که قابل حله؟ یا چطوری می شه حلش کرد.

اگه فقط در مورد مسائل خاص و خصوصیه که ممکنه رفتار و روشش اشتباه باشه که همچین حسی بهت دست می ده. چاره ی این یکی هم اینه که تو یه موقعیت مناسب که هر دوتون حس و حال حرف زدن دارین و خسته یا بی حوصله یا عصبانی نیستین، دربارش با هم صحبت کنین.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
کلا زده شدی یا فقط برای مسائل خاص؟ اگه کلا زده شدی که باید مشکل رو پیدا کنی...بعد فکر کنی که قابل ح ...

یه شب دعوامون شد هرچی خواست گفت و کلی نهدیدم کرد و..... روز بعد اومد معذرت خواهی کرد ولی من نمیتونم حرفاشو و کارهاشو فراموش کنم از اون به بعد بدم میاد 

امیر حسینم نفسه منه عاشقشم 😍😍باباییشم همه کسمه 👪
یه شب دعوامون شد هرچی خواست گفت و کلی نهدیدم کرد و..... روز بعد اومد معذرت خواهی کرد ولی من نمیتونم ...

بعضیا عصبانی که می شن کنترلشونو از دست می دن. نمی فهمن چی می گن. فقط می خوان طرف مقابل رو اذیت کنن. تهدید هم معمولا به دلیل ترس از دست دادنه.

خیلی بده که با شریک زندگیت حس خوبی نداشته باشی.  هر چی هست مونده تو دلت...داره اذیتت می کنه. کاش بتونی درباره ی همون شب باهاش حرف بزنی و بگی ازش رنجیدی. اگه نمی تونی حرف بزنی یا مثلا همسرت طوریه که ممکنه عصبانی بشه و نتونی حرفاتو بزنی، براش بنویس.  همه ی حرفات و احساست رو بنویس و بده که تو یه فرصت مناسب بخونه. شما بچه دارین...خیلی مهمه که حس خوبی بینتون و تو خونتون جریان داشته باشه. اون بچه عشق و محبت رو از شما یاد می گیره.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
بعضیا عصبانی که می شن کنترلشونو از دست می دن. نمی فهمن چی می گن. فقط می خوان طرف مقابل رو اذیت کنن. ...

حرف زدیم بهش گفتم ولی من از حرفاش یه ترشب تو جونم افتاره نمیتونم فراموش کنم قبلا هم اینطوری شده بودم ولی ۶ ماه رفته بود تازه برگشته تازه داشتم خوب میشدم دوباره اینطوری شدم 

امیر حسینم نفسه منه عاشقشم 😍😍باباییشم همه کسمه 👪