2777
2789
عنوان

درد سینه بعد از سقط

768 بازدید | 6 پست

سلام من سه روز پیش در ۱۸ هفتگی سقط داشتم الان متوجه شدم سینه هام متورم شده و ی چیزی مثل غده بزرگ داخلشه. کسی اینجوری بوده؟ من خیلی نگرانم

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...
من12هفته سقط داشتم ولی اینجوری نشدم بدنم ب یکباره سبک شدبعدم خونریزی کردم،سینه هام سنگین بودن توی با ...

شما چند ماه بعد سقط اقدام ب بارداری کردی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چند ماه بعد سقط اقدام ب بارداری کردی؟

من کیست کوچیکی داشتم توی تخمدانم بعد6ماه قرص جلوگیری میخوردم ک کیستم ازبین بره  قرصام ک تموم شدامروزوفرداکردم کبرم دکترتاببینم کیستم چی شده ک خداخواست وهمون ماه باردارشدم،7ماه بعد باردارشدم ...الانم33هفته ام هست،کلااستراحت مطلق بودموآمپول وشیاف مصرف میکردم تا7ماهگی...التماس دعادارم ازت عزیزم

من کیست کوچیکی داشتم توی تخمدانم بعد6ماه قرص جلوگیری میخوردم ک کیستم ازبین بره  قرصام ک تموم شد ...

عزیزم ان شاء الله نی نیت صحیح و سالم و به موقع بدنیا میاد. شما هم دعا کن دوباره باردار بشم و نی نیم سالم بدنیا بیاد

عزیزم ان شاء الله نی نیت صحیح و سالم و به موقع بدنیا میاد. شما هم دعا کن دوباره باردار بشم و نی نیم ...

تشکرگلم،ان شاالله ب زودی باردارمیشی ولی حتمأب محض اینکه باردارشدی بری تحت نظریه دکترمتخصص خوب چون یه سقط زیادمهم نیستاماخدانکنه سقط دوم اتفاق بیفته ...خیلی مواظب خودت باش دوست خوبم

تشکرگلم،ان شاالله ب زودی باردارمیشی ولی حتمأب محض اینکه باردارشدی بری تحت نظریه دکترمتخصص خوب چون یه ...

ممنون عزیزم ان شاء الله