2777
2789
عنوان

شيرم كمه دارم ديونه ميشم

131 بازدید | 7 پست

بچه ام ٥٠ روزش هستش شيرم خيلي كمه شيرخشك هم بهش ميدم ولي خيلي اذييت مي كنه يه روزاي اصلا شير خودمو نمي خوره گريه ميكنه كه بهش شير خشك بدم بعضي وقتها خودمو به خاطر شير كمم ميزنم گريه مي كنم خيلي هم تلاش كردم شيرم زياد بشه همه نوع غذا با انواع قرص ،شير افزا استفاده كردم ولي فايده نداشت همه ميگن فقط شير مادر ،بچه ات شير  مادر نخوره تو آينده همش مريضه،دارم ديونه ميشم نمي دونم چكار كنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرق رازیانه عالیه تو افزایش شیرت

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

عرق رازيانه،شربت شيرافزا،كپسول شيرافزا هرچي كه فكر كنيد خوردم ولي فايده نداشت خيلي ناراحتم بعضي ها رو ميبينم كه بچه هاشون ٢سالشون هستش ولي هنوزم شير مادر ميخورن انوقت من هنوز دو ماه نشده كه شيرم داره خشك ميشه