2777
2789
عنوان

خونه نحس

347 بازدید | 31 پست

سلام به اینکه میگن بعضی از خونه ها خوب نیستن و نحسن اعتقاد دارین؟ من دوساله اومدم تو این خونه از همون اول فقط درد و مرض و بدبختی توش بوده همه اتفاقات بدی هم که برامون افتاده دقیقا زمانی بوده که داخل خونه بودیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

حتی بعضی وسیله ها و لباسها هم همینطورن

چرا رفع نحسی نمیکنی؟

اب قرانی بخون

اسپند دود کن

چهار گوشه خونه کمی سرکه بریز

بخاطر انرژی منفی که تو اون خونه جمع شده

درها و پنجره ها رو بازکن هر روز باصدای بلند سوره تکویر رو بخون

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

تو یه خونه مستاجر بودم ب جنون رسیدم ک از قضا یه میز تو بالکن از خونه قبلی جاموند نامه یه دختر برا خدا بود که نوشت خدایا کمک کن پدر و مادرم دوست بشن مادرم از قهر برگرده.. بعد بانگاه دار گفت وسایل مستاجر قبلی چون جدا شدن نصفشون اونجا جا مونده.... فهمیدم ای خونه شومه...

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

بلهحتی بعضی وسیله ها و لباسها هم همینطورنچرا رفع نحسی نمیکنی؟اب قرانی بخون اسپند دود کنچهار گوشه خون ...

تو سرما با بچه کوچیک چطوری در و پنجره باز کنم شوهرم داره میگرده خونه رو عوض کنیم به همین زودی ایشالا بریم خلاص شیم

اره من رفتم چند بار دیدمش از دورتمام شیشه هاش خرد شده وسیله تو حیات پرتاب شده

وسایل کی هستن؟

چی دیذن مگه فرار کردن

من اینا تجریه کردم یه اپارتمان خریدیم از فامیل بعد قبل از ما دوتا طلاق و خبرا بدیم به اونا داده بودن طوریکه یکیشون میخواست هودشا تو اون خونه اتش بزنه یعتی زیر کابینتا هنوز اثر سیاهی بود...حالا ما اون زمان اینارا نمیدونستیم اما ۵سالی که اونجا بودم مادرم افسردگی داشت همیشه دعوا...بعدم همش خبر فوت عموها مامانما دادن...هنوز اون ادارتمان داریم اما هیچ وقت اجاره ندادبم...هنوز که میرم سر بزنم غم بدجور میگیرتم

وسایل کی هستن؟ چی دیذن مگه فرار کردن

صاحب خونه

طرف پسرش مرد

زنش تو خونه سابقه خودکشی بی دلیل داشت

مریضی ، پرتاب وسیله سوختن وسیله ، روشن خاموش شدن چراغ ها

صدا ، تصادف های پی در پی و....

با لباس تنشون فرار کردن بدبخت ها

تو سرما با بچه کوچیک چطوری در و پنجره باز کنم شوهرم داره میگرده خونه رو عوض کنیم به همین زودی ایشالا ...

شاید خدا میخواد یه چیز خوب بهت بده صبور باش همیشه پایان شب سیه شپید هست. تو فکر میکنی از خونس

اما بعضی موقع یه چالش سختی میکشیم بعد میبینی کم کم درست میشه یه چیز توپ خدا میزاره جلوت