سلام به اینکه میگن بعضی از خونه ها خوب نیستن و نحسن اعتقاد دارین؟ من دوساله اومدم تو این خونه از همون اول فقط درد و مرض و بدبختی توش بوده همه اتفاقات بدی هم که برامون افتاده دقیقا زمانی بوده که داخل خونه بودیم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
درها و پنجره ها رو بازکن هر روز باصدای بلند سوره تکویر رو بخون
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
تو یه خونه مستاجر بودم ب جنون رسیدم ک از قضا یه میز تو بالکن از خونه قبلی جاموند نامه یه دختر برا خدا بود که نوشت خدایا کمک کن پدر و مادرم دوست بشن مادرم از قهر برگرده.. بعد بانگاه دار گفت وسایل مستاجر قبلی چون جدا شدن نصفشون اونجا جا مونده.... فهمیدم ای خونه شومه...
دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺
من اینا تجریه کردم یه اپارتمان خریدیم از فامیل بعد قبل از ما دوتا طلاق و خبرا بدیم به اونا داده بودن طوریکه یکیشون میخواست هودشا تو اون خونه اتش بزنه یعتی زیر کابینتا هنوز اثر سیاهی بود...حالا ما اون زمان اینارا نمیدونستیم اما ۵سالی که اونجا بودم مادرم افسردگی داشت همیشه دعوا...بعدم همش خبر فوت عموها مامانما دادن...هنوز اون ادارتمان داریم اما هیچ وقت اجاره ندادبم...هنوز که میرم سر بزنم غم بدجور میگیرتم