2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمکش کن ببین اگه شماره ای داره زنگ بزن به همراهانش

اگه تونستی ببر خونه یا جای گرم

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

میرم باهاش صحبت می کنم ببینم مشکلش چیه

من کلا خانم یا بچه ای ببینم کنار خیابون که تنهاست و منتظره برای کمک میرم سراغش. حتی توی کرونا. یادمه شوهرم میگفت تو آخر خودت یا بچه رو میکشی. کسی رو سوار نکن. ولی نمیتونم. احساس عذاب وجدان می کنم.

اگه خونوادشو میشناسید وهمسایین بیار خونتون وزنگ بزن به پدرمادرش گناه داره تو این سرما

ن من نمیشناختم ولی همسایمون که بامن بود گفت من مادرپدرش دیدم رفتم در خونه همسایه بچهه زدم گفت میشناسم برد خونشون گفت آلان زنگ میزنم مامانت بیاد کلی هم بچه رو دعواکردچرارفتی اگرمیدزدیدنت چی چارخونه مارونزدی دگ سپردم به زنه

میرم باهاش صحبت می کنم ببینم مشکلش چیهمن کلا خانم یا بچه ای ببینم کنار خیابون که تنهاست و منتظره برا ...

واای منم پتوبردم بعد دادن دستش همسایشون ولی نمیشناختم الان استرس گرفتم

خب اره نگران میشم میرم میپرسم شماره ای چیزی از پدرش داره قطعا باهاشون تماس میگیرم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
جلودرخونتون باشه بعد بگه پشت در موندم

از همسایه ها باشه میارم خونه پذیرایی میکنم ازش غریبه باشه خوراکی میبرم براش منتظر میمونم پلیس بیاد

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏