2777
2789

من یه ماه دیگه بچم میاد کلا یک جورایی میترسم و..میترسم از پسش نتونم بر بیام رابطم با همسرم سرد بشه و...

زندگی بعد بچه چجوریع چیکارا کنم بتونم همه چیزو هندل کنم🥺😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین زندگی بعد بچه خیلییییی با قبل از به دنیا اومدن بچه متفاوته. خودتو آماده کن واسه شب بیداری ها، به هم ریختگی خونه، اینکه دیگه وقتت واسه خودت نیست نمیتونی برنامه ریزی کنید چون همه چیز غیرقابل پیش بینی میشه. ولی با اینکه سخته بی نهایت شیرینه ، رابطه آن با همسرت اوایلش یه کم سرد میشه خواه ناخواه بخاطر تغییرات هورمونی بعد زایمان و شیردهی و خستگی و ... ولی بعد یه مدت سه چهار ماه که بگذره کم کم همه چی به روال قبل برمیگرده. ولی باید خیلی قوی باشی 🥰

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 
ببین زندگی بعد بچه خیلییییی با قبل از به دنیا اومدن بچه متفاوته. خودتو آماده کن واسه شب بیداری ها، ب ...

خیلی ممنون❤️😘

شما مادر شدی نه؟

میتونستی به خودت و ..برسی موهام بلنده حتی به فکر اونا هم هستم😂

میخوام شیر خودمو بدم ولی میترسم وقت غذا خوردنم نداشته باشم🥺

خیلی ممنون❤️😘 شما مادر شدی نه؟میتونستی به خودت و ..برسی موهام بلنده حتی به فکر اونا هم هستم😂میخوام ...

نه اصلا وقت نمیکنم. البته من کمکی ندارم شوهرمم زیاد وقت نمیکنه اکثر اوقات سر کاره.

من حتی بعد زایمان اولم اینقدر ریزش مو داشتم کلا قید موهامو زدم کوتاهِ کوتاه کردم 😬

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 
نه اصلا وقت نمیکنم. البته من کمکی ندارم شوهرمم زیاد وقت نمیکنه اکثر اوقات سر کاره. من حتی بعد زایمان ...

شوهر منم زیاد خونه نیس باشه هم میدونم زیاد نقشی نداره تو کمک کردن و..چون میگ خستم

مامانم یکم نزدیکه اگ بیاد کمکم