میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4108 عنوان ی کرمپودر سبک و خوب معرفی کنید 108 بازدید | 24 پست برای استفاده ی روزانه میخوام ( دانشگاه که میرم )نماسه ردش نمونه رو پوست لک و جوش نندازه بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️ امروز | 14:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19872 کرم پودر میبلین عالیه برای روزانه اگه کاور فول بودن برات مهم نیست سی سی کرم فارماسی هم عالیه . سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
goodgirl83 عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 9169 رو پوست چرب همه کرم پودرا میماسن حتی نارسایزادورا مدل مات خوبه قیمتشم مناسبع
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4108 کرم پودر میبلین عالیه برای روزانه اگه کاور فول بودن برات مهم نیست سی سی کرم فارماسی هم عالیه . یعنی چی کاور فول بودن؟ بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
00ماهزاد00 عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 3620 برا دانشگاه کرم پودر نزن چون قراره روزانه استفاده کنی آخرش هرکار کنی صورتت پر از جوش میشه ضدآفتاب مارک خوب بگیر نهایتا اگه لکی چیزی هست و دلت میخواست بپوشونی با کانسیلر کاورش کن یه ذره همین
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4108 برا دانشگاه کرم پودر نزن چون قراره روزانه استفاده کنی آخرش هرکار کنی صورتت پر از جوش میشه ضدآفتاب ما ... ضدآفتاب بی رنگ خریدم🤦🏻♀️ ۸۰۰ تومن پولشو دادم مجدد نمیتونم بخرم اصلا حواسم نبود چون پوستم سفیده الان دوستم تعریف کرد از کرمپودر بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4108 کرم پودر میبلین عالیه برای روزانه اگه کاور فول بودن برات مهم نیست سی سی کرم فارماسی هم عالیه . جوش نمیاره فارماسی؟ بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4108 رو پوست چرب همه کرم پودرا میماسن حتی نارسایزادورا مدل مات خوبه قیمتشم مناسبع خیلی چرب نیست بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4108 ضد آفتاب رنگی لافارر میزنم واسه روزانه و خیلی راضی ام هم حجمش کمه هم واقعا گرونه🤦🏻♀️😂من بی رنگشو میزدم قبلا ضدلک بود خیلی خوب بود بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
میم_نون_واو مدیر استارتر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 4108 فارماسی شنیدم لک میاره ضدآفتاب رنگی مای چی؟؟ بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
goodgirl83 عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 9169 ضدآفتاب رنگی مای چی؟؟ آشغال نزده میماسه مای و سینره درجا میماسن من تعریف بی بی کرم گلدن رز و شنیدم کرم پودرم تموم شه خودم دنبال اونم