2777
2789
عنوان

ی کرمپودر سبک و خوب معرفی کنید

108 بازدید | 24 پست

برای استفاده ی روزانه میخوام ( دانشگاه که میرم )

نماسه ردش نمونه رو پوست

لک و جوش نندازه

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرم پودر میبلین عالیه برای روزانه

اگه کاور فول بودن برات مهم نیست سی سی کرم فارماسی هم عالیه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

کرم پودر میبلین عالیه برای روزانه اگه کاور فول بودن برات مهم نیست سی سی کرم فارماسی هم عالیه .

یعنی چی کاور فول بودن؟

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

برا دانشگاه کرم پودر نزن چون قراره روزانه استفاده کنی آخرش هرکار کنی صورتت پر از جوش میشه

ضدآفتاب مارک خوب بگیر نهایتا اگه لکی چیزی هست و دلت میخواست بپوشونی با کانسیلر کاورش کن یه ذره همین

برا دانشگاه کرم پودر نزن چون قراره روزانه استفاده کنی آخرش هرکار کنی صورتت پر از جوش میشه ضدآفتاب ما ...

ضدآفتاب بی رنگ خریدم🤦🏻♀️ ۸۰۰ تومن پولشو دادم مجدد نمیتونم بخرم اصلا حواسم نبود چون پوستم سفیده الان دوستم تعریف کرد از کرمپودر

کرم پودر میبلین عالیه برای روزانه اگه کاور فول بودن برات مهم نیست سی سی کرم فارماسی هم عالیه .

جوش نمیاره فارماسی؟

رو پوست چرب همه کرم پودرا میماسن حتی نارسایزادورا مدل مات خوبه قیمتشم مناسبع

خیلی چرب نیست

ضد آفتاب رنگی لافارر میزنم واسه روزانه و خیلی راضی ام

هم حجمش کمه هم واقعا گرونه🤦🏻♀️😂من بی رنگشو میزدم قبلا ضدلک بود خیلی خوب بود