2777
2789
عنوان

یه خواب خیلی عجیب دیدم خیلی عجیب

55 بازدید | 3 پست

اصلا تو خواب هم داشتم خجالت میکشیدم

خواب دیدم دارم با یه پسره میرقصم رقص تانگو عروس دامادی تو عروسیا اونجوری بعد این پسره با احساس داره با من میرقصه مشخص بود خیلی عاشقمه بعد صورتشم یجوری نزدیک بود انگار میخاست ببوستم بعد کم کم داشت میبردتم توی اتاق دیگه و .. روم به دیوار بخدا خیلی عجیب بود میخام بدونم تعبیرش چیه

بعد توی خواب فقط یچیزایی دیگم فهمیدم شغل پسره بود که صاحب یه فروشگاه خیلی بزرگ بود و خیلی پولدار نمیدونم اینم چجوری فهمیدم فقط فهمیدم بهم الهام شد انگار ... اگه چیزی متوجه میشید بگید مرسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند سال پیش خیلی بی مقدمه خواب دیدم پسر خالم امد تو اتاقم و منو بوسید و یادمه که تو خوابم بشدت عاشقش بودم اون عشقو با تمام وجودم حس میکردم وقتی بیدار شدم تا چند دقیقه هنوز تحت تاثیر اون خوابه حس میکردم قلبم براش پر میزنه اما وقتی کامل هشیار شدم متوجه شدم تو واقعیت همچین حسی بهش نداشتم زیاد جدیش نگرفتم گفتم ی خواب بوده دیگه تعبیری نداره ... گذشت دو بار دیگه ام بعدش همون خواب و دیدم فقطم خواب میدیدم داره بوسم میکنه و منم خیلی عاشقشم و حس میکردم اونم دیوونه وار دوسم داره😑😂