2777
2789
رابطه با یکی نیس ک خراب بشه با هرکس ک دلش بخواد البته دوستاش تو اون محله معروفن به ....

ازش اتو بگیر بگو اگه سری دیگه این کارو کنی صد در صد به مادرت میگم ولی نگو بترسون بعدشم شما به نظرم خودتو به دردسر نندازی بهتره اون که نمیخواد آدم شه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شک نکید بیماری و بارداری در انتطارشه

بدن خودشه

میدونم دلسوزی ولی مادری که نفهمه دخترش تو این سن کجاست و چیکار میکنه بهش بگی هم کاری نمیتونه کنه

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

جالبه همه طرفدار دختره هستن... اکر همین دختر با برادر یا همسر خودتونم در رابطه باشه و بیماری منتقل کنه بازم نظرتون همینه که بکشتن بدید و... والا چقد روشنفکری زیاده. خوبه پس اینطوره که جامعه اینقد فساد توش زیاده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
به مامانش نگو ممکنه مادرش رفتاری کنه که دیگه هیچ وقت از ذهنش پاک نشه .به خود دختره هشدار بده.اصا نسب ...

دختره بکی آشناهامونه

با مامانش دوستیم

دختره خیلی خیلی بچه س

جوری ک با. یکی از فامیل هم بوده ....

شک نکید بیماری و بارداری در انتطارشه

بنظرم شما خیلی حوصله داری سرت به کار خودت باشه چیکار داری کی چیکار میکنه

اون دختره تو سنی هست که درست و غلط رو از هم تشخیص بده

بعضیا کلا تا آخر عمرشون اینجورین هدایت هم نمیشن

خیالت.راحت نمیکشندولی ۱۴ ساله چ میفهمه ک زیر این اونه

تو از کجا میدونی زیر اینو اونه

روابط دخترها خار توی چشمته؟ لذت میبری ببینی تو محدودیت و حصار باشه خیالت اروم میگیره ولی اگه ازاد باشه انگار چوب تو ماتحت شما دارن میکنن!

شما خیلی بلد کاری برو مچ پسر های تینیجری که با دخترای تینیجر هستن رو بگیر و به پدر مادرشون بگو، که همونم بهت ربط نداره

فقط درگیر لاپای دخترایی؟

الان باسنت خنک میشه ننه باباش محدودش کنن، من که میدونم 😆 زنیکه فشاری

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

دختره بکی آشناهامونه با مامانش دوستیم دختره خیلی خیلی بچه س جوری ک با. یکی از فامیل هم بوده ....

۱۴ دیگه اونقدر سن داره که درست و غلط رو از هم تشخیص بده بعضیا از اول بچگی خراب و بی بند و بار تشریف دارن و درست نمیشن

مطمئن باش به مادرش بگی نه تنها تشکر نمیکنه بلکه طلب کار هم هست

من خودمو میذارم جای خانواده طرف، من ترجیح میدم اگه بچم کاری کرد بهم بگن، آینده و زندگیشو و سلامتشو ن ...

اخه ادم جرات نمیکنه هم بگه

مطمئننن باور نمیکنن

و هزارن حرف هم بهت میزنن

الان دیگه با پسرای فامیل هم میخوابه

خود مامانه کم کم میفهمه