2777
2789
عنوان

خواهرم بره جشن بچه جاری یا نره

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 73 پست
شما از اون آدمایی زندگی خراب کنیکسی هم نخواهد شما اینقدر توی گوشش میخونی تا به بلایی سر زندگی طرف بی ...

بشین ببینم بابا چرت وپرت میگی من خودمم حاملم

ده نفر دیگم باهاش حامله بودن

تو شاید از اونا باشی که بگی اومده شکمشو چشمت کنه ما اینارو نمیگفتیم اصن برامون مهم نبود اینکه مث خرر رفتار کنی و فامیلتو بی ارزش کنی حقشه

اگه بره خودشو بی ارزش کرده

تو برو پابوس همه که بگن خوبی ما عقیدمون این نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر تو پشتت نیست خدا ذلیلش کن زن حامله اذیت میکنهخوب پشتش به شوهرش بگه نره

وای خدا نکنه هر چی باشه بابای بچمه زیادم بد نیست😃

کلا سمت ما مردا عیادت زن زائو نمیرن فقط کادو میدن بنظرت کادو بدن ؟؟

بشین ببینم بابا چرت وپرت میگی من خودمم حاملم ده نفر دیگم باهاش حامله بودن تو شاید از اونا باشی که بگ ...

همینه اوضاع اینجوریه

از بس دعوایی و عصبی و کینه ای و بدرفتاری

اینکه خواهرتو ترغیب میکنی رابطه با جاریست خراب بشه واسه اینه که خودت حتتتتما رابطه خوبی با جاریهات نداری و از حسادت میخوای اون هم رابطه خراب بشه وگرنه کسی از روی پوست داشتن،خواهرسو سوق نمیده سمت کینه و دسمنی

همینه اوضاع اینجوریهاز بس دعوایی و عصبی و کینه ای و بدرفتاریاینکه خواهرتو ترغیب میکنی رابطه با جاریس ...

تو عادت داری بهت برینن از ترس بری باز پابوسی ما اینجوری نیستیم گلل برا خودمون ارزش قائلیم

سرسنگینم بره که میگن بچه رو دیده ناراحت شده

در این مورد حق داره و بهش حق میدن چون بچش رو از دست داده و داغداره

من قصد سرزنش ندارم اصلا ولی بعضیا خیلی سیاست دارن نظراتی که میدن خیلی ب درد میخوره ولی شما به نظر میرسه سیاست نداری تصمیمات خواهرتو خراب میکنید

در کل دخالت نکن

آخرشم چیزی بشه خواهرت از چشم تو میبینع

یا خدا چرا دعوا میکنیین

از یه نظر اگه نره میگن حسوده از یه نظر بره هم خوب زوره نیومده سر بزنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
تو عادت داری بهت برینن از ترس بری باز پابوسی ما اینجوری نیستیم گلل برا خودمون ارزش قائلیم

فعلا که شما چون خودت نمیتونی کینه هاتو سرور خانواده شوهرت خالی کنی میخوای سر خواهرت و زندگیش خالی کنی وگرنه یه فکری به حال خودت میکردی